Előfizetés

Halálra gázoltak egy férfit Jászapátinál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.29. 09:46
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset szombat este, a 31-es úton történt.
Halálos baleset történt szombat este a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászapáti külterületén, a 31-es számú úton. A rendőrség közlése szerint egy autó vezetője nem észlelte az úttesten, tisztázatlan körülmények között, sötét ruházatban tartózkodó férfit, akit elütött. A férfi a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Legalább 36 ember halt meg egy közlekedési balesetben Kínában

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.29. 08:29

Fotó: Twitter
Busz és teherautó ütközött össze a kelet-kínai Csiangszu tartományban, szombaton kora reggel.
A karambol a Sanghajtól északra található Csiangszu egyik gyorsforgalmi útján történt szombat kora reggel, miután - az előzetes nyomozás megállapítása alapján - a busz egyik kereke defektet kapott - írja az MTI. A helyszínre érkező mentők beszámolója szerint a buszban összesen 69 ember utazott, a teherautóban pedig három. Az ütközés következtében 36 utas életét vesztette, és ugyanennyien megsérültek. A baleset körülményeit és pontos okát jelenleg is vizsgálják - írja a Hszinhua.

Gyilkosság Óbudán, egy nő holttestére bukkantak a Ladik utcában

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.28. 21:20

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Az áldozatot a hírek szerint egy romos épületben találták meg.
A Blikk úgy tudja: gyilkosság történt szombat este a Ladik utcában, információk szerint az áldozat egy nő, akit hiányos öltözetben találtak meg egy romos épületben. A rendőrség hivatalos honlapja azt írja: Budapest III. kerületében egy férfi füvet nyírt egy Ladik utcai telken, mikor az épületben egy holttestet talált. A férfi szólt a telek tulajdonosának, aki nem sokkal később a helyszínre ment és 2019. szeptember 28-án 17 óra 30 perckor bejelentést tett a rendőrségre. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nőn bántalmazás nyomai voltak megtalálhatóak, személyazonossága egyelőre nem ismert, azonosítása folyamatban van. A BRFK Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.