Kamionnal karambolozott egy autó, ketten meghaltak Tiszaugnál

Publikálás dátuma
2019.10.04. 17:43

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A baleset a 44-es számú főút 33-as kilométerénél történt péntek délután.
Összeütközött egy kamion és egy személyautó péntek délután a 44-es számú főút 33-as kilométerénél, a Bács-Kiskun megyei Tiszaug térségében. A baleset következtében két ember a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a főutat.
Szerző
Frissítve: 2019.10.04. 18:12

Kimentettek egy szörföst a Balatonból

Publikálás dátuma
2019.10.04. 16:09

Fotó: police.hu
A bajba jutott férfi a II. viharjelzésben már nem tudott volna biztonságosan partot érni.
Csütörtök délután a Balatonfűzfő előtti területre siettek a balatonfüredi vízirendőrök, mert bejelentést kaptak, hogy egy szörfös az erős szélben és hullámzásban magatehetetlenül sodródott – írja a police.hu. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy kettétört az árbocrúd, ami miatt nem tudott partközelbe jutni. A vízirendőrök a sporteszközzel együtt a szolgálati kisgéphajóba emelték, és épségben a partra vitték.​
Szerző
Témák
Balaton szörf

Busz és autó ütközött Veszprémben, sérültek is vannak

Publikálás dátuma
2019.10.04. 14:10
Képünk illusztráció
Fotó: Országos Mentőszolgálat
A baleset a Szeglethy József utca és az Óvári Ferenc út kereszteződésében történt.
Összeütközött egy busz és egy autó Veszprémben, a Szeglethy József utca és az Óvári Ferenc út kereszteződésében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A baleset következtében az autóba két ember beszorult, akiket a pápai és az ajkai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járműből. A mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a helyszínre a mentők is kiérkeztek.
Szerző
Témák
baleset Veszprém
Frissítve: 2019.10.04. 14:15