Tömegkarambol történt az M7-es autópályán, nagy dugóra kell számítani Budapest felé

Publikálás dátuma
2019.10.08. 07:54
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Öt autó ment egymásba Törökbálintnál, a 14-es kilométerkőnél.
Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze öt autó kedden reggel 6 óra 35 perc körül az M7-es autópálya 14-es kilométerszelvényénél, a Budapestre vezető oldalon - írja a Police.hu. A balesetben az elsődleges információk alapján nem sérült meg senki, azonban a járművek elfoglalják a belső forgalmi sávot és a leállósávot, ezért jelentős torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.
Szerző

Rendőrautó karambolozott az Üllői úton

Publikálás dátuma
2019.10.07. 20:40
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset miatt egy forgalomirányító készülék megrongálódott.
Összeütközött egy autó és egy megkülönböztető fény- és hangjelzést használó rendőrautó hétfőn, 17 óra után Budapest X. kerületében, az Üllői út és a Ceglédi út kereszteződésénél. A balesetben senki nem sérült meg – írja a police.hu. A karambol miatt egy forgalomirányító készülék megrongálódott, valamint a balesetben részes járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az arra közlekedőknek jelentős torlódásra kell számítaniuk.
Szerző

Halálra gázoltak egy nőt Rákosmentén

Publikálás dátuma
2019.10.07. 18:03
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az 54 éves asszony olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
Halálos kimenetelű baleset történt hétfő délután háromnegyed öt körül, a XVII. kerületben: egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost a Péceli út 138. szám előtt. Az asszony belehalt sérüléseibe.
A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, a 123-as és 146-os szám között, a járműforgalmat pedig elterelik. Az ügy körülményeit a rendőrség vizsgálja - írja a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.10.07. 20:39