A miniszter, a kormánymegbízott, az önkormányzati elnök és a polgármester közösen adott át egy árkot

Publikálás dátuma
2019.10.11. 18:34

Fotó: Krizsán Csaba / MTI
Szó se róla, szép árok készült Dunaszigeten.
Azért ilyenkor már javában izgulhatnak azok az önkormányzati jelöltek, akik még számítanak rá, hogy a vasárnapi választások előtt lesz esélyük még egy utolsó, esetleg utolsó utáni átadást levezényelni. Rövid történetünk szereplői azonban most biztosan fellélegeztek, hiszen Dunaszigeten még éppen elkészült a vízelvezető árok, amit így jó szívvel és felszabadultan tudtak átadni, így az újrázni akaró polgármester azt is demonstrálhatta a választópolgárok felé, hogy települése jó viszonyt ápol mind a megyei, mind az országos politikai és kormánykörökkel. Mert egyébként nem nagyon látunk más magyarázatot arra, hogy egy árok átadására minden vonatkozó rendű és rangú méltóság kivonult, név szerint:
  • Nagy István agrárminiszter,
  • Széles Sándor, Győr-Moson- Sopron megyei kormánymegbízott,
  • Németh Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke
  • és Cseh Benjamin polgármester.
Az árok, ahogy e cikk kopfjában már írtuk, szép. Az átadókompániát ábrázoló fotón azonban még érdekes is, bár ha elsőre nem találnák, akkor segítünk, ott vezet el pont középen, a megyei önkormányzat elnökének lábai alatt:
SZÉLES Sándor; NÉMETH Zoltán; NAGY István
Fotó: Krizsán Csaba / MTI
Szerző
Frissítve: 2019.10.11. 18:41

Helyreigazítás

A Népszava 2019. szeptember 17-i lapszámában, valamint ugyanazon a napon a Népszava online oldalán megjelent Különös jutalmakat osztanak nagy titokban a képviselőknek Cserszegtomajon című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy az önkormányzat képviselői részére jutalmakat osztanak. A valóság ezzel szemben az, hogy jutalom osztása nem történt.
Szerző
Frissítve: 2019.10.12. 21:32

Kleinheislert tegnap kiállították, ma beállt a Fidesz mögé

Publikálás dátuma
2019.10.11. 17:39
Kleinheisler László
Fotó: Illyés Tibor / MTI
A válogatott focista szuperlatívuszokban bővelkedő nyilatkozatot adott a velencei polgármesterről.
Kleinheisler Lászlót, a magyar válogatott középpályását a tegnapi Horvátország elleni vesztett meccsen kiállították, ma beszállt a kampányba, és beállt a Fidesz mögé. A játékosról közös képet tett ki Facebookra Velence vezetője és polgármesterjelöltje, a fideszes Koszti András, a fotóhoz tartozó szöveg pedig Kleinheisler nyilatkozata volt. A focista erős metaforákkal operált, valamint a halmozás eszközével is élt, amikor a szuperlatívuszoktól hemzsegő szöveget megírta (esetleg: láttamozta), úgyhogy érdemes elolvasni az egészet:
Szerző