10 ezer adag amfetamint találtak a rendőrök két baranyai dílernél

Publikálás dátuma
2019.10.14. 07:49

Fotó: Youtube / PoliceHungary
Az a gyanú, hogy K. és társa, K. Nyugat-Európából importált droggal kereskedett.
Jelentős mennyiségű amfetamin piacra kerülését akadályozták meg a rendőrök, írja a police.hu. Az ügyben két K. János ellen folyik nyomozás kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 34 éves K.-t aranya megyei Magyarszéken érték tetten és fogták el múlt pénteken, amikor a gyanú szerint a Nyugat-Európából szerzett két kilogramm mennyiségű amfetamint értékesítette. Az akció során a helyszínen elfogták társát, a 38 éves K.-t is.
Ezután házkutatások következtek: K. János és társa, valamint másik két személy lakásában kábítószergyanús anyagokat, nagyobb mennyiségű készpénzt, személygépkocsit és motorkerékpárt foglaltak le.
A gyanú szerint a páros, elfogásukat megelőzően háromszor hasonló mennyiségben már értékesített kábítószert.

Az eljárás során összesen bruttó 8,4 kilogramm amfetamint foglaltak le a nyomozók. Az igazságügyi vegyészszakértő véleménye alapján a lefoglalt amfetamin jelentős mennyiségű. A kábítószer legalább 10 ezer fogyasztói adagnak megfelelő lehet, feketepiaci értéke mintegy 34 millió forint.
A két férfit a KR NNI Pécsi Osztályának nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A másik két embert kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ők szabadlábon védekeznek.
Szerző
Témák
kábítószer

Mentőautó ütközött személygépkocsival, egy ember meghalt Nyíregyházán

Publikálás dátuma
2019.10.13. 21:56
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
További három sérültet kórházba vittek.
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. október 13-án 20 óra 5 perckor Nyíregyházán - írja honlapján a rendőrség. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy megkülönböztető jelzést használó mentőautó ütközött össze. A baleset következtében a gépkocsiban utazó 31 éves nő a helyszínen életét vesztette. További három sérültet kórházba vittek. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Szerző

Halálra gázoltak egy gyalogost Gyöngyösön

Publikálás dátuma
2019.10.13. 20:40
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végzik.
Az eddigi információk alapján 2019. október 13-án 18 óra 50 perc körül Gyöngyösön, a Bene utcában egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A baleset következtében a gyalogos férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végzik. Kerülni a település belterületén tudnak az arra közlekedők.
Szerző