Busz és autók ütköztek, megbénult az M3-as autópálya

Publikálás dátuma
2019.10.19. 18:23
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Mentőhelikopter is érkezett a Mogyoród mellett történt baleset helyszínére, többen megsérültek.
Két személyautó és egy busz összeütközött az M3-as autópályán Mogyoród térségében szombat délután, a sztráda Miskolc felé vezető oldalát lezárták - idézi az MTI a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hírét.
A balesetben, amely az autópálya 17-es kilométerénél történt, az első adatok szerint négyen megsérültek.
A helyszínelés és műszaki mentés idején az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat az M0-s autóútra terelik a rendőrök. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.
Szerző

Szerb drogkereskedőket fogtak el a kommandósok Balatonfüreden (videó)

Publikálás dátuma
2019.10.19. 12:37
A Készenléti Rendőrség munkatársa, akció közben
Fotó: police.hu
A két férfi épp egy nagy csomag marihuánán akart eladni helyi kapcsolatuknak, amikor a bevetési egység rajtuk ütött.
 Üzlet közben kapcsolták le a kábítószer-kereskedőket október 15-én, Balatonfüreden: a drogot beszállító két szerb állampolgárt és egy balatonfüredi férfit akkor fogták el a városi és a Készenléti Rendőrség egységei, amikor két kiló marihuána felett egyezkedtek.
Több rendőri egység eközben Tompán és Balatonfüreden tartott házkutatásokat, amelyek során autókat, készpénzt és összesen közel 6 kiló füvet foglaltak le – az akciókban talált drog feketepiaci értéke majdnem 20 millió forint lenne.
A nyomozás adatai szerint a 42 éves balatonfüredi férfi több hónapja vásárolt kábítószert, alkalmanként egy kilogrammos tételben, amit Fejér, illetve Veszprém megyében értékesített, írja a police.hu. A rendőrök őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki a drogüzlet közben rajtakapott triót; október 17-én le is tartóztatták őket, jelenleg kábítószer-kereskedelem gyanújával folyik ellenük eljárás.
Szerző

Több nőt is zaklatott és megvert egy szatír Csepelen

Publikálás dátuma
2019.10.19. 10:57
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A kiválasztott áldozatokat káromkodva, mutogatva követte az utcán, kettejükre rá is támadt.
Összesen öt nőt molesztált egy szatír szeptember 24. október 10. között Csepelen: a fiatal támadó a kerület több forgalmas helyszínén szúrt ki egyedül sétáló nőket, akiket követni kezdett, majd "fizikailag és verbálisan is inzultálta őket" a police.hu beszámolója szerint.
A rendőrök azonosították, pénteken kora reggel pedig XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában el is fogták a támadások gyanúsítottját, a 25 éves budapesti J. Krisztofort. A férfit ezután ötrendbeli szeméremsértés, kétrendbeli könnyű testi sértés és egyrendbeli becsületsértés vétség miatt hallgatták ki a kerületi kapitányságon. Őrizetbe került, de a rendőrök indítványozták letartóztatását is az illetékes bíróságon, vagyis a gyanúsított hosszabb időre rács mögé kerülhet.
Szerző