Előfizetés

Szirénázó rendőrautó karambolozott Budapesten, négy ember megsérült

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.20. 21:55
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Nagytétényi út és Jókai Mór utca kereszteződésében történt.
Összeütközött egy megkülönböztető fény- és hangjelzést használó rendőrautó és egy Suzuki vasárnap este a XXII. kerületben, a Nagytétényi út és Jókai Mór utca kereszteződésében. A balesetben két rendőr és a másik autó utasa és sofőrje is megsérült – írja a police.hu. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon lezárták a Nagytétényi út városból kivezető forgalmi sávját.

Halálra gázoltak egy férfit Kétyen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.20. 19:19

Fotó: police.hu
A baleset vasárnap délután, a 65-ös útnál történt.
Az úttestről lesodródó gépkocsi gázolt halálra el egy embert a 65-ös út Tolna megyei szakaszán, Kéty belterületén. Az úttest mellett füvet nyíró férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A 65-ös főút érintett szakaszán a helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek.

160 fős tömegverekedés volt Zalaegerszegen - videó

Pion István
Publikálás dátuma
2019.10.20. 18:28

A helyi és a kispesti fociultrák mentek egymásnak.
A rendőrség és az ott élők nagy meglepetésére tömegverekedést rendeztek Zalaegerszegen, a Göcseji út és a Platán sor kereszteződésénél szombaton - írja az nb1.hu. A Zaol úgy tudja, hogy a ZTE drukkerei hívták ki az esti meccsre érkező kispestieket a bunyóra, utóbbiak éltek a lehetőséggel, és szombathelyiekkel kiegészülve álltak ki. A 80-80 fős ustawkát állítólag a vendégek nyerték, ahogy később a meccset is.