Baleset miatt áll a forgalom az M7-esen, Polgárdinál

Publikálás dátuma
2019.10.27. 17:54
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Több autó ütközött Letenye felé.
Áll a forgalom az M7-es autópályán Polgárdinál, a Balaton felé vezető oldalon - tájékoztatta a katasztrófavédelem vasárnap kora este az MTI-t. Az Útinform a honlapján azt írta: a baleset 82-es kilométernél történt. Torlódásra kell készülni.
Szerző

Egyetlen ökölcsapással bezúzta a távolsági busz hátsó szélvédőjét

Publikálás dátuma
2019.10.27. 10:57
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
B. Dezső 63 éves salgótarjáni férfi jó erőben van.
Szombaton délután, Rákóczibányán leszállt a távolsági buszról egy férfi, majd a megállóban álló jármű hátsó szélvédőjét egyetlen ökölcsapással bezúzta - tudatta a rendőrség. A helyszínre érkező rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták B. Dezső 63 éves salgótarjáni férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A helyszínre érkező rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták B. Dezső 63 éves salgótarjáni férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.
Szerző
Témák
garázdaság erő

Kigyulladt egy busz a Kőbányai úton

Publikálás dátuma
2019.10.27. 10:21
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A lángok egy kereszteződésben csaptak fel.
Kigyulladt egy autóbusz vasárnap reggel Budapest VIII. kerületében, a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út kereszteződésében - írja honlapján a Katasztrófavédelem. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy habosított vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását.
Szerző
Témák
tűz busz