Előfizetés

Kamionnak ütközött egy busz az M3-ason, mentőhelikoptert is riasztottak

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.05. 14:19

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A sofőr utazott megsérült és beszorult a járműbe.
Egy műszaki hibás kamionnak ütközött egy autóbusz kedd délután az M3 autópálya 31+200 kilométerszelvényében, Gödöllőnél – írja a police.hu. A járművek és a mentésben résztvevők a kapaszkodó és a külső forgalmi sávot foglalják el, a főváros felé tartó forgalom a belső sávon halad. Az Útinform tájékoztatása szerint mentőhelikopter szállt le a helyszínen, a forgalmat megállították.  
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az Indexet arról tájékoztatta, hogy az autóbuszban kizárólag a sofőr utazott, ő megsérült és beszorult a járműbe. Jelenleg az aszódi és gödöllői tűzoltók próbálják kiszabadítani feszítő-vágó eszközökkel.

Autó és kamion karambolozott Szolnokon, két ember meghalt (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.05. 10:10
Összeroncsolódott személyautó Szolnokon, a 4-es út 102-es kilométerénél 2019. november 5-én
Fotó: Mészáros János / MTI
A személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette.
Összeütközött egy autó és egy kamion kedd reggel Szolnok külterületén, a 4-es számú főút 102. kilométerszelvényben. A balesetben a személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu.
A tragikus balesetről a katasztrófavédelem egy videót is megosztott közösségi oldalán:
A rendőrség félpályás útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. A műszaki mentés és a baleset helyszínelése valamivel délután 1 előtt befejeződött, a főút érintett szakasza már teljes szélességében járható.
Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott személyautó és egy kamion mellett Szolnokon, a 4-es út 102-es kilométerénél
Fotó: Mészáros János / MTI

Eltűnt egy 82 éves férfi Gödöllőn

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.05. 09:14

Fotó: police.hu
A rendőrség közlése szerint a férfi térben és időben nehezen tájékozódik.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 82 éves Kovács Gyula hétfőn tűnt el gödöllői otthonából, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre. Kovács Gyula 161-165 centiméter magas, közepes testalkatú, barna, rövid hajú, barna szemű. Az eltűnt férfi térben és időben nehezen tájékozódik. A rendőrség kéri, hogy aki Kovács Gyulát felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor út 6-10. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.