Előfizetés

Fának csapódott egy autó, tragédia Koroncónál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.06. 07:36
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset hajnali négy után történt, a sofőr életét vesztette.
A helyszínen meghalt a sofőr, aki szerdán hajnali negyed öt körül autójával fának ütközött a 8418-as számú út Koroncó és Tét közötti szakaszán. A jármű a rendőrség szerint eddig tisztázatlan körülmények között sodródott le az úttestről, és hajtott az útszéli fának. 
Az autó utasai közül ketten megsérültek, őket kórházba kellett szállítani. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a Koroncó és Tét felől közlekedőket a rendőrök visszafordítják – írja a police.hu.

Keresztbe fordult kamion miatt zárták le az M7-est

MTI
Publikálás dátuma
2019.11.06. 06:30
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát a 86-os kilométernél, mert az úton keresztbe fordult egy kamion - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A balesethez a polgárdi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda főváros felé vezető oldalát az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták.

Elfogták a 85 éves szalonnai néni feltételezett gyilkosait

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.05. 21:49
A szalonnai gyilkosság egyik feltételezett elkövetője
Fotó: Police.hu
Az idős asszony holttestét hétfőn, saját otthonában találták meg.
Három szalonnai férfit hallgattak ki gyanúsítottként a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói kedden. A megalapozott gyanú szerint egy nappal korábban ők bántalmaztak olyan súlyosan egy 85 éves asszonyt annak szalonnai otthonában, hogy a sértett belehalt a sérüléseibe. A rendőrség emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben. Az eljárás eredményeként a nyomozók huszonnégy órán belül azonosították, elfogták, majd a főkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat, akiket a hatóság őrizetbe vett.