Előfizetés

Teljes az útzár az M7-esen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.06. 21:54
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Siófok irányában Székesfehérvárnál történt baleset.
Közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van az M7-es autópálya székesfehérvári szakaszán - írja az MTI. Eddig ismeretlen okokból 2019. november 6-án 20 óra 50 perckor, az autópálya 61-es kilométerszelvényénél, Siófok irányában, a szalagkorlátnak ütközött majd az autópályára sodródott. Az autót vezető sofőr megsérült. A balesettel érintett útszakaszon a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében zárják az autópályát. Kerülni az M7-es autópályán, az agárdi lehajtónál Székesfehérváron keresztül lehet.

Már négy gyanúsítottja van a szalonnai gyilkossági ügynek

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.06. 13:37

Fotó: police.hu
A támadók otthonában verték halálra a 85 éves asszonyt.
Háromról négyre emelkedett a gyanúsítottak száma, akik a rendőrség szerint megölték a szalonnai otthonában hétfőn holtan talált, 85 éves asszonyt. A feltételezett elkövetők elfogásáról kedden a Népszava is beszámolt, a rendőrség azonban szerdán újabb letartóztatásról tudósított: a borsodi Bükk Közterületi Támogató Alosztály kommandósai november 6-án, a fővárosban érték utal a negyedik gyanúsítottat. 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 27 éves, a 18 éves, az 53 éves és a 43 éves szalonnai férfiakkal szemben. A hatóság az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.  

Elfoghatták az újpesti nők rémét (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.06. 09:45
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A harmincéves férfi a gyanú szerint három nővel is erőszakoskodott a IV és a XV. kerületben.
Kövérkés, alacsony férfit kísérnek az újpesti rendőrök a police.hu szerdán közzétett videóján: a kerületi rendőrkapitányság szerint ő felel több, Újpesten és Rákospalotán elkövetett nők elleni támadásért. 
A főleg az éjszakai-hajnali órákban portyázó zaklatóról mi is írtunk: június 10-én az Óceánárok utcában támadt rá egy hazafelé sétáló nőre, akivel dulakodni kezdett, majd – amikor áldozata sikítani kezdett – elszaladt. Három nappal később már a XV. kerületben, a Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél leselkedett: egy hazafelé tartó nőt hátulról megtámadott, és erőszakoskodott vele, amikor a nő ellenállt, ismét elmenekült a helyszínről.
Szintén ő lehetett az, aki július végén, az újpesti Homoktövis utcában kötött bele egy telefonáló lányba, hogy fejezze már be a beszélgetést. Utoljára október 26-án csapott le – a rendőrség szerint kiszemelt egy nőt a 914-es éjszakai buszon, majd a végállomáson leszállt utána és követni is kezdte, egészen egy Megyeri úti lépcsőházig. Itt rárontott a sértette, fogdosni és simogatni kezdte, de miután kapott egy ütést, a szokott módon menekülőre fogta. A rendőrség ezután már elegendő adathoz, kamerafelvételhez jutott ahhoz, hogy azonosítsák a feltételezett elkövetőt: november 4-én, újpesti lakásában fogták el Sz. Andrást. A fiatal férfit kihallgatása után szeméremsértés és garázdaság vétségével, valamint szexuális erőszak bűntett kísérletével gyanúsították meg – jelenleg őrizetben van, de várhatóan letartóztatják, így hosszabb időre rács mögé kerülhet.