Mentőhelikopter érkezett az autójába szorult életveszélyes sérülthöz Szarvasnál (fotók)

Publikálás dátuma
2019.11.17. 13:48

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Fának ütközött egy személygépkocsi Szarvas közelében, a várost Szentessel összekötő, 4401-es úton.
A gépjármű egy kanyarban áttért a szemközti sávba, majd az út szélén több fának is nekiütközött. A járműbe beszorult egy ember, őt feszítővágóval és kéziszerszámokkal szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző szarvasi hivatásos tűzoltók - írja a Katasztrófavédelem. Az autóban egyedül ülő 30 év körüli férfit életveszélyes sérülésekkel vitte kórháza a mentőhelikopter.
Szerző

Megtalálták az eltévedt túrázókat

Publikálás dátuma
2019.11.17. 10:49

Fotó: police.hu
Egy férfi és egy nő Szurdokpüspöki közelében nem nem találta ki az erdőből.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. november 15-én 20 óra 41 perckor tett bejelentést egy férfi, hogy Szurdokpüspöki közelében az erdőben társával együtt eltévedtek - írja honlapján a rendőrség.    A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei az erdészet munkatársaival együttműködve - az eltévedt személyekkel telefon egyeztetve - Heves megye területén az úgynevezett „szarvasbérci feltáró úton” 2 órán belül megtalálták a két túrázót, akik nem sérültek meg. A rendőrök ezt követően a férfit és társát biztonsági intézkedés keretében a pásztói vasútállomásra szállították.
Szerző

Drograzzia Zalában: videón a szerb díler elfogása

Publikálás dátuma
2019.11.17. 08:39

Fotó: police.hu
A német hatóságok is elfogtak két férfit.
Ismét elfogtak egy embert a rendőrök, amiért kábítószerekkel üzletelt. Közleményükből kiderül, a KR NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy szerb férfival szemben folytat nyomozást.
A 41 éves szerb állampolgárságú M. Attila nagy mennyiségű kábítószer csempészetét szervezte Hollandiából Magyarországra. Az ott beszerzett kábítószert két magyar férfinek adták át, akik két gépkocsival indultak Magyarországra. November 12-én 6 órakor a német rendőrök intézkedés alá vonták őket, autójukban egy speciálisan kialakított rejtekhelyen 12 kilogramm kábítószergyanús fehér port – a gyorsteszt alapján amfetamint ­ – találtak, és foglaltak le a rendőrök. A német hatóságok a két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását.
Ezzel egyidőben egy Zala megyei településen elfogták M. Attilát, akinek lakásán kutatást tartottak a nyomozók, és nagy mennyiségű készpénzt, eurót és egy gépkocsit foglaltak le. Előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amit az illetékes bíróság elrendelt.
Szerző