Csúnya halálos baleset a 44-esen

Publikálás dátuma
2019.11.19. 16:40

Fotó: Donka Ferenc / MTI
Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött.
Személyautó ütközött össze tehergépkocsival 2019. november 19-én 11 óra után néhány perccel, a 44-es számú főúton, Békéscsaba határában - közölte honlapján a rendőrség.  A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. 
Szerző
Frissítve: 2019.11.19. 17:05

Elfogták a férfit, aki olyan súlyosan bántalmazott egy ózdi asszonyt, hogy a nő belehalt sérüléseibe

Publikálás dátuma
2019.11.19. 14:30

Fotó: police.hu
A gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését.
A nyomozók Budapesten fogták el azt a 39 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazott ózdi otthonában egy 65 éves nőt, hogy az asszony később belehalt sérüléseibe – írja a police.hu. A rendőrség közleménye szerint a gyanúsított november 13-án délelőtt megjelent a sértett ózdi otthonában és felszólította, hogy adja át mobiltelefonját. Az asszony ennek nem tett eleget, ekkor a férfi megütötte, majd a telefonnal együtt távozott az ingatlanból. Később a férfi újra visszament a nő lakásához, aki beengedte, majd visszakövetelte telefonját. A kialakult vita hevében a férfi súlyosan bántalmazta az asszonyt, majd magára hagyta az ingatlanban. A nőt hozzátartozója november 15-én a délutáni órákban találta meg a lakásban, aki az elszenvedett bántalmazás hatására ekkorra már életét vesztette. A nyomozók azonosították, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztály munkatársaival összehangolt akció során november 18-án, 21 óra után Budapesten elfogták a 39 éves H. Pétert. A férfi kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését, amelyet követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a terheltet.  
Szerző

Kiraboltak egy pénzintézeti fiókot Pécsen, még keresik az elkövetőt

Publikálás dátuma
2019.11.19. 13:28

Fotó: Sóki Tamás / MTI
A 60-65 év körüli férfi egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel.
Kedd délelőtt egy férfi Pécsen, a Komlói úton bement egy pénzintézetbe, majd szájmaszkkal az arcán egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a 60-65 év körüli, vélhetően sántító férfi felkutatása folyamatban van. Popovics Dejan, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: az eset során nem sérült meg senki, lövés nem dördült. További részleteket azonban a nyomozás érdekeire tekintettel nem közölt.
Szerző
Frissítve: 2019.11.19. 15:23