Előfizetés

Frontálisan ütközött két autó a 83-as főúton, egy ember meghalt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.30. 17:41

Fotó: police.hu
További két sérültet a mentők kórházba vittek.
Frontálisan ütközött két gépjármű szombat délután a 83-as számú főút 55-ös kilométerszelvényében, Tét és Győrszemere között. A balesetben egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. További két sérültet a mentők kórházba vittek – írja a police.hu. Az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Tétnél és Győrszemerénél is Felpéc irányába terelték. A műszaki mentés és a szemle már befejeződött, a forgalom azóta ismét zavartalanul haladhat.

Halálos baleset – Kamionnal ütközött egy motoros Kecskemétnél

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.30. 16:57
Ütközésben összetört autószállító és motorkerékpár Kecskemét közelében
Fotó: Donka Ferenc / MTI
A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a 445-ös számú utat.
Összeütközött egy kamion és egy motoros szombat délután Kecskemétnél, a 445-ös számú út 7-es kilométere körül. A motor sofőrje a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a 445-ös számú utat.

Késelésig fajult egy vita Rétságon

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.11.30. 16:28

Fotó: police.hu
Egy 30 éves nő a combján szúrta meg haragosát.
A Rétsági Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlet gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 30 éves szátoki nő, és garázdaság gyanúja miatt egy 29 éves szátoki férfi ellen – írja a police.hu. A nyomozás adatai alapján pénteken, az éjszakai órákban a Nógrád megy Rétság belterületén a 30 éves nő és társa szóváltásba keveredett egy férfivel és annak ismerősével. A nő ezt követően egy késsel a combján megszúrta haragosát, miközben a 29 éves gyanúsított lökdöste, majd dulakodni kezdett a férfi ismerősével. A sértett a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett, de a súlyosabb sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető. A bejelentést követően a nőt és férfi társát a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.