Előfizetés

Lakástűzben halt meg egy idős férfi Nagylócon

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.03. 10:05
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Nógrád megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tűzvizsgálati eljárást indított.
Meghalt egy férfi lakástűzben a Nógrád megyei Nagylócon kedd reggel – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel. Szeles Péter elmondta: a Dobó utcai épületben egy szoba és a tetőszerkezet gyulladt ki. Az oltást végző szécsényi és balassagyarmati hivatásos tűzoltók egy idős férfi holttestét találták meg. Az igazgatóság műveleti szolgálata tűzvizsgálati eljárást indított – tette hozzá.   A katasztrófavédelem a honlapján azt írja: a tűzoltók három vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat. Az egységek két gázpalackot kihoztak az épületből.

Tolatás közben gázoltak halálra egy fiatal nőt Hajdúnánáson

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.03. 08:00
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 20 éves áldozat már nem tudott kitérni a teherautó útjából.
Halálos kimenetelű baleset történt hétfőn délután egy hajdúnánási telephelyen: az áldozat egy 20 éves tiszavasvári nő, akit egy teherautó tolatás közben a falhoz szorított. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítás közben életét vesztette. Az ügyben már vizsgálatot indított a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu).

Lezuhant egy teherautó a Nagyszőlős utcai felüljáróról, óriási a dugó

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.02. 15:25

Fotó: Kiss István / BalesetInfo Facebook csoport
Átszakította a szalagkorlátot és lezuhant egy teherautó a XI. kerületi Nagyszőlős utcai felüljáróról a Budaörsi útra, az oldalára fordult jármű a városból kifelé vezető mindkét sávot elfoglalja a Petőfi-laktanya előtt - közölte a rendőrség a police.hu-n. A balesetben a teherautó vezetője megsérült,  rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a Budaörsi út balesettel érintett útszakaszát, a járműforgalmat rendőri irányítás mellett terelik. Emiatt hatalmas a torlódás a beleset helyszíne felé vezető összes úton .