Előfizetés

Halálos baleset – Kisteherautó ütközött egy motorossal a 85-ös úton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.06. 09:52
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.
Frontálisan ütközött egy szemből érkező segédmotoros kerékpárral egy Győr felől, Rábapatona irányába közlekedő kisteherautó, előzés közben péntek reggel. A balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, félpályán haladhat a forgalom. 

Eltűnt egy 13 éves lány Budapesten

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.06. 09:25

Fotó: police.hu
A XI. kerületi rendőrök jelenleg is keresik Farkas Virginiát.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a rendelkezésre álló adatok alapján a 13 éves kislány csütörtökön budapesti otthonából tűnt el. Farkas Virginia körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű, hosszú, szőkésbarna hajú, eltűnésekor piros kabátot, világos nadrágot, valamint fehér cipőt viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Virginiát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.   

Harmincan támadtak négy emberre Balatonakaliban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.06. 09:24

Fotó: Shutterstock
A kisebb társaság menekülőre fogta, így csak kisebb sérüléseket szenvedtek.
Hatalmas verekedés volt Balatonakaliban csütörtökön reggel, tudta meg a 24.hu. A rendőrség a lap kérdésére közölte, a nyomozás adatai alapján Balatonakali központjában, egy élelmiszerüzlet parkolójában egy körülbelül 30 fős csoport a korábbi sérelmük miatt megtámadott és megfenyegetett négy személyt 7 óra 4 perckor.
Az elkövetők közül többen két sértettet bántalmaztak is, meglökték, megrúgták és megütötték őket. A négy bántalmazott férfinak sikerült gépkocsijukkal elmenekülni, majd ezt követően az elkövetők is elhagyták az üzletház parkolóját, és a szomszédos településre indultak.
A rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre, majd az adatgyűjtést követően Zánkáról 23 főt állítottak elő a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra. Az esettel kapcsolatban az élet vagy a testi épség elleni, illetve más hasonlóan súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Az előállított személyek elszámoltatása folyamatban van, közülük két férfit őrizetbe vettek a rendőrök.