zsarolás;Molnár Zsolt;Őrsi Gergely;

2019-12-09 11:25:06

Őrsi Gergelyt próbálja lejáratni és zsarolni Molnár mellett az "angyal ügyvédje"

A II. kerületi szocialista polgármester maga jelentette be, hogy ő a névtelen zsaroló másik célpontja.

"Nem vagyok zsarolható" - ezt hangsúlyozta Őrsi Gergely budapesti II. kerületi polgármester, amikor hétfő reggel közösségi oldalán bejelentette: Molnár Zsolt MSZP-s pártigazgató mellett ő az, aki az "angyal ügyvédje" lejáratási kísérletének célkeresztjébe került. Azt hangsúlyozta, ő az őszinteségben és az egyenességben hisz, és a lejáratási kísérletek ellen minden módon, köztük jogi eszközökkel is fel fognak lépni. Őrsi a 24.hu-nak azt is nyilatkozta:

A pártigazgató hétfőn az ATV reggeli start című műsorában beszélt arról, hogy az "angyal ügyvédje" őt próbálja zsarolni, több millió forintot követeltek tőle, de ez azért sem sikerülhetett, mert nincs eltitkolt vagyona és soha nem drogozott, dílert is csak a tévében látott. A zsaroló nem is ismeretlen, mint Molnár elmondta, a stúdióból egyenesen a rendőrségre megy. Mivel pontosan tudja, ki akarta zsarolni, nem is ismeretlen tette ellen tesz feljelentést, hanem megnevezi a tetteset. (Ez azóta meg is történt, a megnevezett Németh Gábor tagadja, hogy köze lenne a dologhoz és közölte, hogy rágalmazás miatt feljelentést tesz.)

A hétvégén egy "angyal ügyvédje" nevű blogon jelent meg egy névtelen írás, ami azzal fenyeget, hogy január elsején leleplez egy frissen megválasztott ellenzéki budapesti polgármestert és pártjának egyik vezetőjét, mert rendszeresen drogos szexpartikon vesznek részt egy eltitkolt pesti luxuslakásban.