Ugrani készült a kazincbarcikai asszony

Publikálás dátuma
2019.12.09. 16:48
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A közelben járőröző rendőrök azonnal a helyszínre siettek.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. december 8-án 12 óra előtt érkezett lakossági bejelentés, melynek során a telefonáló elmondta, hogy egy nőt lát egy társasház lépcsőházi ablakában a párkányon, aki mintha ugrásra készülne - írja honlapján a rendőrség. A közelben járőröző rendőrök, azonnal a helyszínre mentek, ahol megtalálták a tragikus lépésre elszánt nőt, akit a csuklójánál megragadva visszahúztak a 8-9. emelet közötti lépcsőházba. A helyszínre érkező mentősök az 58 éves, kazincbarcikai asszonyt kórházba szállították.  
Szerző

Feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók a roncsba szorult sofőrt Szegeden

Publikálás dátuma
2019.12.09. 15:40
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínre mentők is érkeztek.
Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Szegeden, a Széchenyi István utca és a Kálmán köz kereszteződésénél - írja honlapján a Katasztrófavédelem. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik feszítővágó segítségével megkezdték a sofőr kiszabadítását a gépkocsiból. 
Szerző
Témák
baleset Szeged

Boszorkánynak hitt, ezért felgyújtott egy idős nőt egy férfi Romániában

Publikálás dátuma
2019.12.09. 12:05

Fotó: Képünk illusztráció / Shutterstock
A gyilkos házában 65 éves anyjának holttestét is megtalálták a hatóságok.
Egy férfi felgyújtott egy 83 éves nőt a dél-romániai Dolj megyében található Pleniţa faluban, áldozata pedig belehalt sérüléseibe - írja a Főtér.ro. A rendőrség közleménye szerint a hatóságokat az egyik helybeli értesítette, hogy rátaláltak a szomszédasszony elszenesedett holttestére.
A rendőrségi közlemény szerint a 43 éves elkövető boszorkánynak hitte az általa brutálisan meggyilkolt nőt.

A kiérkező rendőrök bent a házban a férfi 65 éves édesanyjának holttestét is megtalálták – ő azonban az előzetes vizsgálatok szerint nem erőszakos halált szenvedett.
Szerző