Előfizetés

Tragédia: holtan találtak két gyermeket és édesapjukat egy győri lakásban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.15. 17:15

Fotó: Krizsán Csaba / MTI
Úgy tudni, hogy a 35 éves férfi megölte 13 éves lányát és 10 éves fiát, majd öngyilkos lett.
Lakossági bejelentés alapján vizsgáltak át az ingatlant a járőrök 2019. december 15-én 14 óra 50 perckor. Az egyenruhások az ingatlanban két gyermek holttestét találták meg. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján halálukat édesapjuk okozta, aki a bűncselekményt követően önkezével vetett véget életének. Holttestére a rendőrök egy másik helyiségben találtak rá - írja honlapján a rendőrség.  A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

Három méter magas horrorrakomány billegett egy kisteherautó platóján a solymári csúcsforgalomban (videó)

Pion István
Publikálás dátuma
2019.12.15. 17:14

Fotó: YOUTUBE/BP-I AUTÓSOK KÖZÖSSÉGE
Csak az orosz közutakon készült őrült, életveszélyes és hihetetlen videókhoz lehet hasonlítani a magyar sofőr teljesítményét.
A bpiautosok.hu-n jelent meg az alábbi videó, a benne látható mutatvány egészen konkrétan elképesztő, sőt hajmeresztő: Solymáron járunk, esik az eső, szürke az idő, rosszak a látási viszonyok, előttünk egy kisteherautó cikázik jobbra-balra, rakománya folyamatosan kileng, ez irányítja az autót, a platón egy három méter magas, kb. 20 raklapból előre kitervelt módon felépített torony utazik, a sofőr nem győz neki ellenkormányozni, közben ledudálják, de mintha süket lenne, és szaladnak a kilométerek, minden másodperc egy felszisszenés, aztán megszakad a film. Csak a visszafojtott lehelet és a szerencse miatt nem dőlt rá senkire és semmire a horrorrakomány. A sofőr nem csak a saját életével játszott, de mindazok életével is, akik mellett a hosszú útja alatt a kisteherautóval elment. Hasonlóan őrült és felelőtlenül közlekedő sofőrjeiről Oroszország híresült el a leginkább az elmúlt évtizedben. A magyar változat hasonlóan jól sikerült.

Elhunyt a pusztaszabolcsi mentőbalesetben életveszélyesen megsérült sofőr

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.15. 13:39

Fotó: Shutterstock
Életét vesztette Korpádi Csaba mentőgépkocsivezető Bajtárs, aki november 16-án szenvedett életveszélyes sérüléseket, mikor Pusztaszabolcs belterületén mentőgépkocsival egy villanyoszlopnak ütköztek - írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.
"Korpádi Bajtársat az Országos Mentőszolgálat saját halottjának tekinti, osztozunk a család és a munkatársak fájdalmában."