Előfizetés

Csempészett cigarettával kitömött kisbuszt fogtak a határon

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.24. 10:24

Fotó: police.hu
7230 doboz a fogás, az árú értéke közel 10 millió forint.
A magyar-ukrán államhatár közelében fogtak el hétfőn a köcsei rendőrök egy magyar állampolgárságú férfit, aki az általa vezetett gépkocsiban mintegy 7230 doboz magyar adó- és zárjegy nélküli csempészett cigarettát szállított - írja a police.hu. A lefoglalt jövedéki termék értéke közel tízmillió forint.
A bűncselekmény elkövetése miatt előállított férfit a rendőrök átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

Holttestet találtak egy kigyulladt faházban a XVII. kerületben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.24. 09:13
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A fővárosi hivatásos tűzoltókat, valamint a tűzoltó doktorszolgálatot riasztották a helyszínre.
Teljes terjedelmében égett egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű faház hétfő este Budapest XVII. kerületében, a Nagy-Hangács utcában – írja honlapján a katasztrófavédelem. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat, valamint a tűzoltó doktorszolgálatot riasztották. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel közölte: a tűzoltók eloltották a lángokat, azonban egy holttestet hoztak ki az épületből.

Halálra gázoltak egy gyalogost a 7-es főúton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.24. 08:10
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset hétfő este, Nagykanizsa és Sormás között történt.
Hétfő este a 7-es út 213-as kilométerszelvényénél, Nagykanizsa és Sormás között egy autó elgázolt egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A rendőrök már befejezték a helyszínelést, az útlezárást feloldották.