Két halottat találtak egy kigyulladt budapesti épületben

Publikálás dátuma
2020.01.12. 10:05

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Még vizsgálják a belső udvaron talált áldozatok kilétét. Az idegenkezűség gyanúja nem merült fel.​
Kigyulladt egy kétszintes lakóépület Budapest XVIII. kerületében, az Üllői úton vasárnap reggel, a tűz eloltása után az épület belső udvarán két holttestet találtak - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
A felújítás alatt lévő épülethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az utómunkálatok során találták meg a két elhunyt embert a romok között.
Az áldozatok kilétét vizsgálják. A rendőrség közleményében azt írja: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az idegenkezűség gyanúja nem merült fel.​
Frissítve: 2020.01.12. 13:29

Rendőrautóról szívta a drogot, azzal vagánykodott - saját videója buktatta le

Publikálás dátuma
2020.01.12. 09:53
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Elfogásakor kábítószergyanús porral szennyezett szívószálat és alufóliadarabokat találtak nála.
Kábítószerbirtoklás miatt kihallgatták egy 33 éves férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott egy rendőrautó motorháztetejéről, miközben az egészet videóra vették, írja az Index. Az esetről készült felvételt először a Zsaruellátó Facebook-oldal közölte, majd a videó eljutott a rendőrséghez is. Ezen azt lehet látni, hogy egy férfi egy rendőrautó előtt valamit matat, majd ráhajol a motorháztetőre.
A rendőrség szerint az eset szilveszter és január 6. között történhetett Bátonyterenye belterületén, és a gyanúsított férfinél az elfogásakor kábítószergyanús, fehér színű porral szennyezett szívószálat és alufóliadarabokat találtak. Kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták őt ki.
Szerző
Témák
kábítószer

Letört egy tükröt, meglökött egy járókelőt, felborított egy motort - ezt a férfit keresi a rendőrség

Publikálás dátuma
2020.01.12. 09:39

Fotó: police.hu
Garázdaság vétség gyanúja miatt indult nyomozás az ismeretlen ellen.
Ismeretlen férfit keresnek a budapesti, terézvárosi rendőrök, aki ellen garázdaság vétség gyanúja miatt indult nyomozás. A férfi péntek este 19 óra 15 perckor a Dessewffy utcában felborított egy motorkerékpárt, lerúgta egy autó visszapillantó tükrét és meglökött egy járókelőt. Az esetről felvétel is készült:
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.
Szerző