Előfizetés

Nem jelenik meg hétfőn a Pesti Hírlap

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.01.12. 20:03

Fotó: Népszava
Kerényi György főszerkesztő azt elmondta, hogy a fővárosi közterület-használati engedély csütörtökön megérkezett, de még nem tudja, mikorra halasztják el a rendszeres megjelenés kezdetét.
A Media1 információi szerint hétfőn hiába keresik az utcákon a fővárosiak az eddig mindössze egyszer megjelentett új napilap idei első számát, az ugyanis végül a kiadó döntése miatt január 13-én mégsem jelenik meg.
„Január 9-én, csütörtökön megkaptuk a fővárostól a terjesztési engedélyt. A stáb együtt dolgozik a hónap eleje óta. Technikai okok és a kereskedelmi részleg kérése miatt pár nappal később indulunk”.

- erősítette meg a portálnak Kerényi György főszerkesztő.

Tavaly az 1. lapszám körül már voltak bonyodalmak: akkor a Fővárosi Önkormányzat közterület-használati engedélyének hiányában nem tudott a lap megjelenni a kitűzött időpontban. Ezt követően módosult végül a Pesti Hírlap első megjelenése 2019. december 11-re, ami azután teljesült is.

Orbán bekéreti a Fidesz-KDNP összes választókerületi elnökét

Népszava-MTI
Publikálás dátuma
2020.01.12. 18:07
Orbán Viktor
Fotó: Népszava
Félidős konzultáción értékeli teljesítményüket a miniszter- és Fidesz-elnök.
Félidős konzultációt tart Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Fidesz-KDNP választókerületi elnökeivel - közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel. Azt írták, hogy a kormányzati ciklus felénél járva Orbán
értékelő megbeszéléseket folytat a pártszövetség valamennyi választókerületi elnökével.

A jövő héten kezdődő találkozókon szóba kerülnek az eddig elért eredmények és a következő időszak kormányzati feladatai is.

Mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait, ellenőrizze szelvényét!

MTI
Publikálás dátuma
2020.01.12. 16:54

Fotó: Shutterstock
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Nyerőszámok: 3 (három) 7 (hét) 32 (harminckettő) 36 (harminchat) 43 (negyvenhárom) 44 (negyvennégy) Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 454 295; a 4 találatos szelvényekre 7260; a 3 találatos szelvényekre 1880 forintot fizetnek.