Előfizetés

Holtan találtak egy magyar férfit egy thaiföldi fogdában

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.01.26. 15:36

Fotó: Shutterstock
Cukorbetegsége miatt veszthette életét a külügyminisztérium államtitkára szerint.
Holtan találtak egy magyar férfit egy thaiföldi börtöncellában, miután őrizetbe vették őt a suvarnabhumi repülőtéren - írja a Bangkok Post nyomán a Blikk.hu. Az első információk szerint a 60 éves magyar férfit a thaiföldi bevándorlásért felelős hatóság fogta el, mivel lejárt vízummal tartózkodott az országban. A bangkoki nemzetközi repülőtér fogdájába zárták, ahol a rendőrség szerint semmilyen jelét nem mutatta rosszullétnek.
Állítólag amikor szombat éjjel ellenőrizték, életben volt és aludt, vasárnap reggel viszont már halott volt - orvosszakértők szerint legalább 8 órája.

Sérüléseket nem találtak a testén, a halál okát még nem állapították meg. Reagált a hírre Menczer Tamás, a külügyminisztérium államtitkára vasárnap délután. Közösségi oldalán azt írja,
"a feltételezhető ok a cukorbetegség".

A külügyminisztérium kapcsolatban van a rendőrséggel, mindent megtesznek, hogy pontosan kiderüljön, mi történt - tette hozzá Menczer.

Tényleg alkalom szüli a tolvajt, itt a bizonyíték

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.01.26. 09:34

Táskatolvajt keres a rendőrség.
Egy (valószínűleg) alkalmi tolvaj felkutatásához kér segítséget a a józsefvárosi rendőrkapitányság. A police-hu-n közzétett felhívás szerint egy VIII. kerületi bevásárlóközpont egyik boltjában valaki a próbafülkében hagyta a táskáját, amivel a következő vásárló egyszerűen kisétált az üzletből. A feltételezett elkövetőről felvétel készült. A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Decemberben tűnt el a 17 éves lány, keresik a rendőrök

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.01.25. 18:32

Fotó: police.hu
Szöllősi Noémit december 13. óta nem találják.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatásban az áll: a rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 17 éves lány 2019. december 13-án győri tartózkodási helyéről távozott, oda nem tért vissza, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Szöllősi Noémi 155 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, fekete hajú. A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szöllősi Noémit felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.