Megöltek egy külföldi férfit Budapesten

Publikálás dátuma
2020.02.08. 14:09
Illusztráció
Fotó: Népszava
A 25 éves külföldi állampolgár a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe.
Gyilkosság áldozata lett egy külföldi férfi Budapesten. A rendőrség a honlapján azt írta, idegenkezűség okozta annak a külföldi férfinak a halálát, akinek a holttestét szombaton kora reggel találták meg a főváros V. kerületében.
A közlemény szerint a rendőrök bejelentést kaptak arról, hogy egy férfi fekszik a Ferenczy István utcában. A mentők megállapították, hogy a 25 éves külföldi állampolgár a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elkövető felkutatását megkezdte, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
Frissítve: 2020.02.09. 09:25

Lövöldözés Debrecenben - egy férfi súlyosan megsérült

Publikálás dátuma
2020.02.08. 10:57

Fotó: police.hu
Szóváltás után többször meglőtte, majd kizsebelte áldozatát egy ismeretlen. Ugyan csak gumilövedéket hasznáélt, de így is súlyos sérüléseket okozott.
Egy ismeretlen férfi gumilövedékkel sebesítette meg vitapartnerét Debrecenben - írja közleményében a rendőrség. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint péntek este 19 óra 30 perc körül, a Zelemér utcában szóváltás alakult ki a tettes és áldozata között, majd előbbi
többször rálőtt a vitapartnerére.

Az elkövető a megsebesült férfit ezután kizsebelte, majd az elvett készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről. A 26 éves sértettet ugyan csak gumilövedékkel lőtték meg, de az elsődleges orvosi vélemény szerint így is súlyos sérüléseket okoztak neki, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel a rablás gyanúja miatt indult büntetőeljárásban, és haladéktalanul megkezdte az elkövető felkutatását.
Szerző

Buszmegállóban gázoltak halálra egy nőt

Publikálás dátuma
2020.02.08. 08:23
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Rudabányán szombat hajnali eset körülményei még tisztázatlanok.
Meghalt Rudabányán egy gyalogos, akit a buszmegállóban ütöttek el szombat hajnalban - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Egy személygépkocsi - még tisztázatlan okok miatt - letért az útról, és elütötte az út melletti buszmegállóban várakozó ismeretlen nőt, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt.