Az alkalmazottat is meglőtték egy fővárosi étterem gumilövedékkel támadó kirablói

Publikálás dátuma
2020.03.08. 17:27
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az áldozat könnyebben megsérült, a rendőrség fegyveresen elkövetett rablás miatt indított nyomozást.
Gumilövedékes fegyverrel raboltak ki egy non-stop éttermet vasárnap hajnalban Budapest XIX. kerületében, a Határ úton - közölte a BRFK. Azt írták:
az étterem alkalmazottja ajtót nyitott két, a hátsó ajtón kopogó férfinek, akik egy gumilövedékes fegyverrel mellkason lőtték, lefogták, majd elvitték a kasszából a pénzt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a megtámadott alkalmazott könnyű sérüléseket szenvedett. Az ügyben a BRFK fegyveresen elkövetett rablás miatt indított nyomozást, az elkövető felkutatása folyamatban van.
Frissítve: 2020.03.08. 19:26

Gázrobbanás Vácon - A lakók visszatérhettek otthonaikba, de még keresik a detonáció okát (fotók)

Publikálás dátuma
2020.03.08. 14:52
A statikus szakértő véleménye alapján a lakók azóta visszatérhettek otthonukba.
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Az egyik harmadik emeleti lakásból két férfit könnyű sérüléssel láttak el a mentők.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk: Vác egy Vám utcai lakóépületében történt detonáció 2020. március 7-én este. Az egyik harmadik emeleti lakásból két férfit könnyű sérüléssel láttak el a mentők. Tűz nem keletkezett, de a lakóépületet 108 embernek kellett ideiglenesen elhagynia. A statikus szakértő véleménye alapján a lakók azóta visszatérhettek otthonukba - közölte honlapján a rendőrség.  A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a robbanás keletkezésének okát és körülményeit. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a szándékosság kizárt.
A rendőrség drónnal vizsgálja 2020. március 8-án azt a tízemeletes társasházat Vácott, amely előző este egy detonáció következtében megsérült.
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Szerző
Frissítve: 2020.03.08. 14:56

Halálos baleset: úgy összetört két autó Kócsújfalunál, hogy szinte fel sem lehet ismerni őket

Publikálás dátuma
2020.03.08. 09:22

Fotó: police.hu
Félfrontálisan ütközött két autó, a körülmények tisztázatlanok.
Halálos közlekedési baleset történt szombat este Kócsújfalu külterületén, a 33-as számú főúton, számol be honlapján a rendőrség. Két személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – félfrontálisan ütközött.
Egy személy vesztette életét. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, amivel nagyjából éjfélre végeztek is. Ezután hoztak nyilvánosságra néhányat a tragédia helyszínén készült fényképek közül.
Szerző