Halálra gázolt egy embert a vonat Dunakeszin

Publikálás dátuma
2020.03.21. 12:47
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset szombat délelőtt, az Ady Endre utca közelében történt.
Szombat délelőtt, fél 11-kor a Szobra tartó Z70-es vonat Dunakeszin, az Ady Endre utca közelében elütött egy embert, aki a balesetben életét vesztette – írja a Mávinform a Facebook-oldalán. A helyszínelés ideje alatt Dunakeszi és Göd között a vonatok csak egy vágányon közlekednek, a szobi vonalon 10-20 perccel megnőhet a menetidő. 
Szerző

November óta nem találják a 33 éves hódmezővásárhelyi férfit

Publikálás dátuma
2020.03.21. 09:49

Fotó: police.hu
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Horváth Zsolt megtalálása érdekében.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatásban az áll: a rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi 2019. november 20-a óta nem adott magáról életjelet. Horváth Zsolt vékony testalkatú, haja barna, göndör, szeme barna, szemüveges. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár utca 6-8.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Szerző

Megölte nagymamáját egy férfi Eddén

Publikálás dátuma
2020.03.21. 09:45

Fotó: police.hu
Egy késsel többször megszúrta, és kalapáccsal ütlegelte a 90 éves asszonyt. A férfit elfogták a rendőrök.
A rendőrség közleményében azt írja: az eljárás adatai szerint péntek este, 21 óra körül a Somogy megyei Eddén egy 34 éves férfi pénzt kért nagymamájától, de nem kapta meg. Az unoka ezt követően egy késsel többször megszúrta, és kalapáccsal ütlegelte a 90 éves nőt, aki a bántalmazás következtében a helyszínen életét vesztette. A tettes ezután felhívta a családját, akik a házhoz siettek és értesítették a rendőrséget. A feltételezett elkövetőt a kiérkező egyenruhások a helyszínen elfogták és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol a nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 34 éves somogyjádi férfit őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását.
Szerző