Előfizetés

Egy férfit fellökött, egy gyalogost pedig elütött és durván összevert a bagodi fiatal

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.22. 17:16

Fotó: police.hu
A rendőrök már otthonában várták, mire hazaért.
Egy személyt meglökött, egy másikat biciklivel elütött és megvert egy férfi Bagodban - írja a police.hu. A nyomozás adatai alapján a 24 éves zalaegerszegi férfi 2020. március 21-én 14 órakor Bagodban, egy buszmegállóban szóváltást követően meglökött egy férfit, aki nekiesett a buszváró ablakának. Az ablak kitörött, de a férfi nem sérült meg.
Ezután a garázda biciklire szállt, és egy közeli gyalogúton haladva nekihajtott egy gyalogosnak, akivel korábban nézeteltérése volt. Az ütközés miatt a járókelő a földre esett, ekkor a magáról megfeledkezett férfi többször megrúgta és megütötte az arcán. A bántalmazás következtében a megvert férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, arccsontja és sarokcsontja is eltörött. 
A megyeszékhelyi rendőrök rövid időn belül azonosították a garázdát, akit 25 perccel a bejelentést követően már lakásán vártak, amikor hazaért.

A támadót elfogták, majd előállítottak a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a férfi a cselekmények elkövetését elismerte.

Kisiklott egy tehervonat Püspökladánynál (fotók)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.22. 16:10

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI
A baleset körülményeit és okát vizsgálják.
Vasárnap 9:50-kor Püspökladány állomáson, a rendező pályaudvari vágányról Biharkeresztes felé kihaladó tehervonat mozdonya és az első öt kocsija kisiklott - közölte a MÁV közösségi oldalán. Az állomás első, második és harmadik vágányán közlekedhetnek a vonatok. A baleset körülményeit és okát vizsgálják, a műszaki mentést a vasúti balesetelhárító szakemberek elkezdték a katasztrófavédelem bevonásával.

Megütöttek egy lányt a 4-es villamoson, mert visszautasította a társaság szexuális ajánlatát

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.22. 13:06

Fotó: police.hu
A rendőrség két férfit és egy nőt keres az eset kapcsán.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen - írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok alapján egy nő és két férfi 2020. február 23-án 18 óra 45 perckor Budapest VI. kerületben a 4-es villamoson belekötött egy lányba, akinek az egyik férfi szexuális ajánlatot tett, közben pedig az arcát is megérintette. 
Miután a lány ezt visszautasította, a férfi és a nő is megütötte a fiatal nőt.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.