Mellkason és fejbe rúgott, majd többször megütött egy 66 éves embert egy fiatal Nemeshetésen

Publikálás dátuma
2020.03.29. 14:23
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy közlekedési konfliktust követően.
Egy helyi férfi 2019. november 7-én 12 óra 30 perc körül Nemeshetésen egy közlekedési konfliktus után bántalmazott egy 66 éves embert - számol be az esetről a police.hu. A szintén helyi férfit az elkövető többször mellkason rúgta, áldozata emiatt a földre esett. A felkelni szándékozó személyt ezután fejbe rúgta, majd több alkalommal ököllel megütötte a fejét. 
A bántalmazásban a megvert férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett.

A zalaegerszegi rendőrök a 19 éves férfival szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárásban az eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.
Szerző
Frissítve: 2020.03.29. 14:36

Idős asszony holttestére bukkantak Angyalföldön

Publikálás dátuma
2020.03.29. 12:02
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A nőt szombaton, a lakásában találták meg.
Holtan találtak egy idős asszonyt szombaton késő este Budapesten, a XIII. kerületben, egy Felka utcai lakásban – tudta meg a 24.hu. A BRFK a portál megkeresésére azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja és a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A portál úgy tudja, hogy az idős nő öngyilkos lett.
Szerző
Frissítve: 2020.03.29. 12:05

Koronavírus-gyanús emberért indult mentőt dobált meg üveggel egy férfi Budapesten

Publikálás dátuma
2020.03.29. 10:50

Fotó: Pavel Bogolepov / Népszava
Előtte ordítozott és a mentősöket szidta az elkövető.
A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. március 18-án érkezett bejelentés az Országos Mentőszolgálat munkatársától, hogy a kora esti órákban egy férfi ordítozott az egyik fertőtlenítő állomás előtt és szidalmazta a dolgozókat - írja a police.hu. Ezt követően a férfi hozzávágott a mentőhöz egy üveget, amikor a mentősök épp indultak volna az állomásról egy koronavírus-gyanús személyért. A férfi ezután elmenekült. A budapesti rendőrök a széleskörű adatgyűjtés és a kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a 28 éves budapesti M. Miklóst, akit március 27-én a lakásán elfogtak. A férfit a BRFK Nyomozó Főosztály nyomozói garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. M. Miklós kihallgatásakor beismerő vallomást tett.  
Szerző