Előfizetés

Kisbabájával az ülésen cikázott egy felbőszült apa teherautójával egy kamion előtt a 2-es főúton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.05.12. 08:14

Fotó: police.hu
A férfi viselkedését kialvatlanságával és ingerültségével magyarázta.
A 2-es számú főút gödi szakaszán tehergépkocsival közlekedett a 43 éves P. Gábor 2020. május 8-án reggel, amikor megelőzött egy másik, Vác felől Dunakeszi irányába haladó kamiont, majd bevágott elé. Kipattant a járműből, hangosan ordítozott és ököllel püfölte a megállított kamion ajtaját – írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint a sofőrök útja többször keresztezte egymást.
P. Gábor – az utastérben kisbabájával – balról többször megelőzte a kamiont, cikázott előtte, majd hirtelen bevágott elé, és indokolatlan és hirtelen megállásra kényszerítette azt.

Az utat elfoglaló, keresztben álló járművek miatt pedig feltorlódott a szintén megállni kényszerülő többi autós. P. Gábor beismerte a bűncselekmények elkövetését. Elmondása szerint felbőszítette, hogy a kamionos fékezésre kényszerítve sorolt be elé, letörte az egyik tükrét, majd továbbhajtott. Ezt akarta megbosszulni és számon kérni. Viselkedését kialvatlanságával és ingerültségével magyarázta. A Váci Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntettének és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Gábor ellen. Emellett jogosítványát is elvették.

Busz és autó ütközött a Lehel utcában

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.05.12. 06:21
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A balesetben egy ember megsérült.
Összeütközött egy busz és egy autó hétfő éjszaka Budapest XIII. kerületében, a Lehel utcában – írja a police.hu. A balesetben egy ember megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a Lehel utca balesettel érintett szakaszán a járműforgalom egy-egy forgalmi sávon, rendőri irányítás mellett haladt. 

Kávét és konzervet lopott, csak a bolt előtt hagyta minden iratát is

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.05.11. 18:00
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A feledékeny betörő szabadlábon védekezhet.
Nem kellett sokat fáradniuk a demecseri rendőröknek ahhoz, hogy megtalálják azt a személyt, aki vasárnap hajnalban betört az egyik helyi közértbe, hogy kávét, konzerveket és édességeket lopjon, írja a 24.hu.    Amikor ugyanis megzavarták, nagy sietségben a bolt előtt felejtette a biciklijét a táskájával, benne az irataival. Később visszatért a helyszínre a cuccaiért, de a rendőrök már várták.