Előfizetés

Két embert halálra késeltek a Deák téren

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.05.22. 06:42

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A rendőrök hat embert állítottak elő péntek hajnalban.
A police.hu oldalon azt írják: péntek hajnalban, 3 óra 37 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Budapesten, az V. kerületi Deák téren több ember összeverekedett, és késelés történt. A kiérkező rendőrök két úttesten fekvő embert találtak, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az eddigi adatok szerint két társaság verekedett össze. Az esettel kapcsolatban a járőrök hat embert állítottak elő az V. kerületi Rendőrkapitányságra, akiknek az elszámoltatását megkezdték. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

Halálra gázoltak egy 25 éves férfit Sormásnál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.05.22. 06:18
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Elütött egy autó két kerékpárt toló gyalogost, a balesetben egy fiatal férfi életét vesztette.
Elgázolt két kerékpárt toló gyalogost egy autó csütörtök éjszaka a 7-es számú főút 215-ös kilométerszevényénél, Sormásnál – írja a police.hu. A baleset következtében egy 25 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.   A helyszínelés már befejeződött, a rendőrök az útlezárást feloldották. 

Egy anyára és két gyerekre támadt egy pitbull Csepelen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.05.21. 18:25
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az állatot lövés érte, és elszaladt. A sérült kutyát később megtalálták és átadták az Állatmentő Ligának.
A police.hu azt írja, csütörtök délután egy édesanya hívta a mentőket, és azt mondta, hogy Budapest XXI. kerületében, az Almafa utcában őt, 16 éves lányát és 12 éves ismerősüket megtámadta és megharapta egy kutya. Miután a mentők a helyszínre értek és megkezdték a sérültek ellátását, értesítették a rendőrséget, hogy az agresszív állat a helyszínen van. A rendőrök azonnal odasiettek, ahol a pitbull a rendőrökre is rátámadt; ekkor az egyik körzeti megbízott négy célzott lövést adott le az állatra. A pitbullt lövés érte, és elszaladt. A sérült kutyát később megtalálták és átadták az Állatmentő Ligának. A kutyatámadásban a 12 éves kislány súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték, míg a 32 éves nő és a 16 éves lánya könnyű sérüléseket szenvedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a kutya gazdája ellen.