Előfizetés
Fotó: CHANDAN KHANNA / AFP

Szájmaszk készül a floridai kígyókból

Jim McCartney és családja kígyóvadász. Abból élnek, hogy a környékbeli invazív hüllőket vadásszák a helyi ökoszisztéma védelmében és az állatok bőrét eladják. Eddig nem is olyan érdekes, ám a helyi bőrdíszműves Brian Wood kihasználva a kereslet adta lehetőséget, védőmaszkokat gyárt a pitonok és iguánák bőréből. Így alkalmazkodik a világjárvány miatt helyzethez a kígyóvadász és a varga.

Szerző

Megosztás
Fotó: Ladjánszki Máté / Népszava

Zárt kapuk mögött csapnak össze a legjobb teniszezők - Képeken a Budapest Kupa

A koronavírus-járvány miatt zárt kapu mögött zajlik az óbudai torna. A Hopman Kupához hasonlóan egy férfi és egy női versenyző alkot egy csapatot, és a két egyes mellett vegyes párosban is megmérkőznek egymással. A szettek négy játékig tartanak, 3:3-as állás esetén rövidítés dönt, a találkozók vonalbírók és labdaszedők nélkül zajlanak. Vasárnap a döntőre és a bronzmeccsre kerül sor.

Szerző

Megosztás
Fotó: RIZWAN TABASSUM / AFP

105 emberrel a fedélzetén zuhant le a Karacsiba tartó járat - képeken a pakisztáni tragédia

A pakisztáni légitársaság A320 típusú, Lahorból Karacsiba tartó utasszállító repülőgépe pénteken, nem sokkal landolás előtt zuhant rá a karacsi Dzsinnah nemzetközi repülőtér mellett lévő lakónegyedre, ahol tűz ütött ki. A pakisztáni légügyi hatóság bejelentése szerint 98 utas és hétfős legénység volt a fedélzeten.

Szerző

Megosztás
Frissítve: 2020.05.22. 23:26