Kizuhant a negyedik emeletről egy férfi Szombathelyen

Publikálás dátuma
2020.05.26. 08:06
Illusztráció
Fotó: Népszava
A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.
Hétfőn délután eddig tisztázatlan okból kizuhant egy férfi egy tízemeletes épület negyedik emeleti erkélyéről Szombathelyen, a Kodály Zoltán utcában. A középkorú férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen meghalt – írja a vaol.hu. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, a portál úgy tudja, hogy eddig idegenkezűség gyanúja nem merült fel. Azt majd a vizsgálat fogja kideríteni, hogy az áldozat önszántából vetett véget az életének vagy esetleg rosszul lett és ezért zuhant ki.
Szerző

Halálos baleset – Árokba hajtott egy autó Karcagon

Publikálás dátuma
2020.05.26. 06:14
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A járműben utazó négy ember közül hárman könnyű sérülést szenvedtek, egy utas a baleset következtében életét vesztette.
Árokba hajtott egy autó hétfő éjszaka Karcag belterületén, a Kisújszállási úton – írja a police.hu. A járműben utazó négy ember közül hárman – az előzetes orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedtek, egy utas a baleset következtében életét vesztette. A baleset helyszínelése félpályás útlezárás mellett kezdődött meg.
Szerző
Témák
Karcag baleset

Rendőrök keresik a szombathelyi dohánybolt szombat éjféli rablóját (videó)

Publikálás dátuma
2020.05.25. 18:14

Fotó: police.hu
Várják a tettest felismerők vagy róla információkkal rendelkezők jelentkezését.
Egyelőre ismeretlen az a férfi, aki május 24-én szombat éjfél után hét perccel rabolt ki egy nemzeti dohányboltot a szombathelyi Váci Mihály utcában. A police.hu felhívása szerint az elkövető, akiről videofelvételt és fotókat is közzétettek, a dohánybolt eladóját – a nála lévő fegyverrel, vagy annak utánzatával fenyegetve – a bevétel átadására kényszerítette. A kassza tartalmát az eladó átadta, majd az így megszerzett pénzzel a férfi gyalogosan elmenekült a helyszínről. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya rablás gyanújával nyomoz az ismeretlen férfi ellen, akinek személyleírása: körülbelül 170 cm magas; zömök testalkatú; 35-40 év körüli; sötét szemű; világosszürke színű, kapucnis, emblémás pulóvert; fekete színű, szövet szájmaszkot; középkék színű farmert és sötét színű baseballsapkát viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken és a videófelvételen látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést. Utóbbi a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén lehetséges.
Szerző