Előfizetés

Leesett egy ember a Karancs-kilátóról Salgótarjánban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.26. 08:34
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Zajlik a mentés.
Leesett egy ember a Karancs-kilátóról vasárnap Salgótarjánban, a mentésén dolgoznak - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel. Szeles Péter elmondta: a salgótarjáni hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a Karancs Speciális Mentőszolgálat munkatársai mentek a helyszínre. A 25 méter magas Karancs-kilátó Salgótarján közigazgatási területén áll a Karancs-hegység legmagasabb pontján, a magyar-szlovák határ közelében.

Gyilkossági kísérlet gyanúsítottját fogták el Debrecenben (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.25. 17:21

Fotó: police.hu
Egy benzinkúton, ellenőrzés során találták meg az 58 éves, körözött férfit.
A debreceni nyomozók elfogták a dunaújvárosi emberölés kísérlet elkövetése miatt körözött férfit – írja a police.hu. A rendőrség közleménye szerint a nyomozók péntek éjjel egy üzemenyagtöltő állomáson, egy ellenőrzés során fogták el a körözött, emberölés kísérlettel gyanúsítható 58 éves dunaújvárosi lakost. Az egyenruhások a férfit, elfogását követően, a további nyomozati cselekmények lefolytatásához átadták Fejér megyei nyomozóknak. 

Késsel támadt az apjával dulakodó férfira egy 13 éves siófoki fiú

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.25. 11:12

Fotó: police.hu
A szúrásoktól megsérült férfit a mentők kórházba vitték.
A rendőrség közleménye szerint szombaton, 0 óra után kaptak bejelentést arról, hogy Sopron-Tómalom területén, az Erdőalja utcában három ember összeverekedett és egyikük megsérült. A nyomozás adatai szerint egy 38 éves siófoki és egy 49 éves soproni férfi szóváltást követően dulakodni kezdett. A siófoki lakos 13 éves fia egy multifunkciós szerszám pengéivel testszerte többször megszúrta az apjával dulakdó embert. A szúrásoktól megsérült férfit a mentők kórházba vitték. A 13 éves fiút a rendőrök elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.