Hatalmas lánggal égett a völgyhíd tetején a teherautó (videó)

Publikálás dátuma
2020.08.01. 09:11
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Szerencsére senki nem sérült meg.
Kigyulladt egy tehergépkocsi Kőröshegy térségében, amely miatt Nagykanizsa irányába félpályás útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a 6505-ös számú főútvonalra terelik, írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. augusztus 1-jén 8 órakor az M7-es autópálya 121. kilométerszelvényben Nagykanizsa irányába közlekedett egy teherautó, amelynek vezetője műszaki miatt félreállt, ahol a jármű kigyulladt. Személyi sérülés nem történt, azonban a rendőrök az autópályát Nagykanizsa irányába a műszaki mentés idejére lezárták. A hvg.hu olvasója dokumentálta is az esetet: 
Szerző

Borzalmas tragédia: kiugrott az ablakból a babakocsit toló édesanyára zuhanó férfi a XI. kerületben

Publikálás dátuma
2020.07.31. 20:12

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A mentők mindkettőjüket hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de mindketten menthetetlenek voltak.
Budapesten, a XI. kerületi Hadak útján eddig tisztázatlan körülmények között kiesett egy ember egy ház ablakából, és rázuhant egy babakocsit toló édesanyára - számolt be először a tragédiáról késő délután a Blikk.  
A rendőrség péntek este kiadott közleményéből kiderült, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. július 31-én 17 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XI. kerületében, a Hadak útja egyik panelházának 14. emeletéről egy férfi kiugrott, és ráesett egy családjával sétálni induló asszonyra. A tragédia során a 42 éves budapesti férfi és a 41 éves fővárosi nő is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők sem tudták megmenteni életüket. Az asszony családja – férje és két gyermeke – az eset során nem sérült meg. A kisebb gyermeket azonban megfigyelésre a mentők kórházba vitték. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétség miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja.  Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: négy mentőegységet riasztottak. Az első rohamkocsi percek alatt a helyszínre ért. A mentők a földön egy férfit láttak, aki nagy magasságból zuhant ki és ráesett egy anyukára. A nő mellett egy féléves kislány is ott volt. Az anyát és a férfit is hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de mindketten menthetetlenek voltak. A csecsemőt könnyű sérülésekkel vitték a gyermeksebészeti osztályra - közölte Győrfi Pál. 
Szerző
Frissítve: 2020.07.31. 21:53
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.