Előfizetés

Kisteherautóba hajtott egy gépkocsi Heves megyében, meghalt a sofőr

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.02. 07:54
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A baleset az Andornaktálya és Mezőkövesd közötti 2502-es számú úton történt.
Halálos baleset történet vasárnap hajnalban Heves megyében, az Andornaktálya és Mezőkövesd közötti 2502-es számú úton – írja a police.hu. A közlemény szerint egy útfelújítás miatti közlekedési lámpánál álló kisteherautóba hátulról nekiütközött egy személyautó, melynek vezetője a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.

Érdi vendetta: 12 embert akar az ügyészség a sok-sok gyilokeszközzel menedzselt leszámolás után

MTI
Publikálás dátuma
2020.08.01. 17:47

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Az enyingi család már épp elhajtott volna, amikor érdi ellenfeleik erősen romosították a gépjárműveket.
A Pest Megyei Főügyészség indítványozta tizenkét ember letartóztatását, akik egy érdi benzinkúton verekedtek, amelynek során egy ember meghalt. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki sajtótájékoztatóján azt közölték, hogy Fejér és Pest megyei családok csaptak össze abban a tömegverekedésben, amelyben egy ember meghalt csütörtök este Érden. A "vendetta" következtében ketten életveszélyes, hárman súlyos, heten pedig könnyű sérülést szenvedtek - közölte Latorovszky Gábor megbízott főkapitány-helyettes. A rendőrség 12 ember ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, egy ellen pedig emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és kezdeményezte a letartóztatásukat. A Pest Megyei Főügyészség szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy egy enyingi és egy érdi család keveredett összetűzésbe csütörtök este. Az enyingi család legalább tizenhat férfi tagja - több gépkocsival - megjelent egy érdi benzinkúton, hogy ott találkozzanak az érdi család tagjaival. Mindkét család a találkozóra különböző ütlegeket, illetve szúró-vágó eszközöket vitt magával. A benzinkútra érve egy, az érdi családhoz tartozó férfi gépkocsiját egyből a másik család egyik ott várakozó tagjának kormányozta és elütötte, majd tolatni kezdett és elütött egy másik embert is. Ezután az enyingi család tagjai a gépkocsi köré gyűltek, és kirángatták annak utasait, miközben verekedésbe keveredtek az érdi család helyszínre siető tagjaival is. A verekedők különböző szúró és ütő eszközöket használtak, és még gázpisztollyal is adtak le lövést. A konfliktus során az egyik enyingi férfi egy hegyes eszközzel szívtájékon szúrta az egyik érdi családtagot, aki rövid idővel később elhunyt. A több percig tartó összecsapás után az enyingi család tagjai gépkocsival elhagyták a helyszínt, de távozás közben az érdi család tagjai "megrongálták" a gépkocsikat - áll a közleményben. 

Baseball sapkába rejtett kamerával fotózta a kabinban öltöző kislányokat

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.01. 15:14
A kép illusztráció! FOTÓ: Thinkstock
A győri férfit a helyszínről vittél el a rendőrök.
A rendőrségre érkezett bejelentés, miszerint Győrben, az egyik szabadstrand öltözőkabinjában pénteken 11 óra 40 perckor egy 38 éves győri férfi – egy baseball sapkában elrejtett kamerával – két gyermekkorú kislányról felvételeket rögzített, írja a police.hu. A kiérkező járőrök a férfit a helyszínen elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították és gyermekpornográfia bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmény részleteit a helyi rendőrkapitányság – a férfi őrizetbe vétele mellett – vizsgálja.