Előfizetés

Tragikus baleset: nem élte túl az ütközést a kamionnal karambolozó autó sofőrje a 84-es főúton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.14. 08:47
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött.
Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze 2020. szeptember 14-én 7 óra 15 perc körüli időben a 84-es számú főút 81-es kilométerszelvényénél, Sajtoskál térségében - írja a police.hu. A balesetben a személyautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.   A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, az adott útszakaszon zavartalanul haladhat a forgalom.

Magatehetetlen férfit fosztott ki a Nyugati téri aluljáróban - őt keresi a rendőrség (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.14. 07:28
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Vita torkollott verekedésbe.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.  A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2020. szeptember 8-án 23 óra 40 perc körül a Nyugati téri aluljáró egyik büféje előtt ivott. Vitatkozni kezdtek és az egyikük többször arcon ütötte a másikat, aki a földre esett. A feltételezett elkövető ekkor elvette a földön fekvő férfi táskáját – amiben többek között 180 ezer forint volt – és elsétált vele. A feltételezett elkövetőről felvétel készült.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. ​

Barátja házából indult el, egy hónapja nem látták Szunyogh Ilonát

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.13. 21:56
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A csepeli rendőrök jelenleg is keresik a 35 éves nőt.
Fényképes körözést adott ki a fővárosi, XXI. kerületi Rendőrkapitányság az ismeretlen helyen tartózkodó Szunyogh Ilona eltűnése miatt. A rendőrség információi szerint a 35 éves nő 2020. augusztus közepén élettársa szigetszentmiklósi házából ismeretlen helyre távozott, és azóta sem adott életjelet magáról.
Szunyogh Ilona körülbelül 150 centiméter magas, haja hullámos, szőkésbarna, orrában és a szája felett piercing van.

Őt keresik a csepeli rendőrök
Fotó: police.hu
A csepeli kapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. (police.hu)