Előfizetés

Holtan találtak egy férfit Miskolcon

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.15. 20:21

Fotó: police.hu
A rendőrség szerint bűncselekmény történt.
A gyanú szerint bűncselekmény áldozata lett egy középkorú férfi Miskolcon – közölte a rendőrség honlapján. A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. szeptember 15-én a délutáni órákban egy miskolci ingatlan udvarán holtan találtak egy középkorú férfit.
A helyszíni szemle adatai alapján az elhunyt bűncselekmény áldozata lett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Drogot árult egy ferencvárosi trafik tulajdonosa

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.15. 19:17

Fotó: police.hu
Csaknem egy kiló kábítószergyanús növényi törmeléket találtak nála.
A rendőrség közleményében az áll: a nyomozknak bűnügyi információ alapján a tudomására jutott, hogy egy korábban lottózóként működő ferencvárosi trafikban a tulajdonos kábítószerrel kereskedik. 2020. szeptember 11-én a a 49 éves férfit, valamint társát, egy 42 éves férfit is elfogták. A nyomozók megállapították, hogy a 49 éves S. Ágostontól lefoglalt kábítószergyanús anyagot társa, a 42 éves G. Ofer izraeli állampolgár szállította, hogy azt árulni tudják a trafikban. Az értékesítés telefonos egyeztetés követően történt, a drogot grammonként 2 ezer forintért árulták. Amikor a rendőrök elfogták G. Ofert, a nadrágja zsebében 620 ezer forintot találtak, valamint a lakásán tartott kutatás során a nyomozók további 10 gramm kábítószer gyanús anyagot, valamint 50 ezer forintot találtak. A nyomozók a korábban lottózóként működő trafikban is kutatást tartottak, ahol csaknem egy kiló kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint 141 ezer forintot foglaltak le. A rendőrök a kábítószergyanús anyagot a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ laboratóriumába vitték, amelyről az előzetes vegyészszakértői vélemény megállapította, hogy kábítószernek minősül. A BRFK nyomozói S. Ágostont és G. Ofert is őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság mindkét férfi vonatkozásában elrendelt.

Kigyulladt egy kamion az M1-es autópályán, épp egy magasfeszültségű vezeték alatt állt meg

MTI-Népszava
Publikálás dátuma
2020.09.15. 18:46

Fotó: Shutterstock
Az oltás idejére a sztrádát Budapest felé lezárták.
Kigyulladt egy kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Győr térségében a leállósávban – írja a police.hu. Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 112. kilométerszelvényben, a leállósávban – eddig tisztázatlan okok miatt – kigyulladt egy kamion 2020. szeptember 15-én 16 óra után. A katasztrófavédelem az okf.hu oldalon közölte, hogy a kamion a győrszentiváni felhajtó után gyulladt ki, a jármű oltását már megkezdték. Mivel az égő kamion egy magasfeszültségű vezeték alatt áll, ezért az egységek az áramszolgáltató szakembereit is várják.   Az érintett helyszínt a rendőrség a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta, és az autópálya forgalmát a 112. kilométerszelvény előtt letereli, majd a balesetet szenvedett járművet kikerülve ugyanazon kilométerszelvénynél visszatereli a pályára.