Előfizetés

Kerüljék az M3-ast Gödöllőnél, több kilométeres a dugó

MTI
Publikálás dátuma
2020.10.25. 15:44

Fotó: Facebook/M0 - M1 - M3 - M5 - M7 Hírek - Információk 0-24
Egy sávot lezártak baleset miatt.
Baleset miatt több kilométeren torlódik a forgalom az M3-as autópályán Gödöllőnél Budapest felé – közölte a rendőrség vasárnap délután a honlapján. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Gödöllő térségében két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben senki sem sérült meg. A rendőrök az érintett útszakaszon egy sávot a helyszínelés idejére lezártak – írták.

Kigyulladt házban halt meg egy férfi Dunakeszin

MTI-Népszava
Publikálás dátuma
2020.10.25. 15:01
Képünk illusztráció.
Fotó: Shutterstock
Egy harminc négyzetméteres melléképületben ütött ki tűz, ami átterjedt a szomszédos ikerház egyik felére.
A tájékoztatás szerint egy ikerház felében és melléképületében csaptak fel lángok, a tűzben egy 57 éves férfi meghalt. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: 
Dunakeszin a Munkácsy Mihály utcában egy harminc négyzetméteres melléképület gyulladt ki, és a tűz átterjedt a szomszédos ikerház egyik felére.

A melléképületből egy ember kimenekült, egy másikat pedig ki kellett hozni az égő épületből. A fővárosi hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával három vízsugárral oltották el a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik – tette hozzá a szóvivő.

Fejsze és gázpisztoly is előkerült egy nógrádi balhéban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.10.25. 14:23
police.hu
Volt minden, ami egy utcai háború megvívásához szükséges.
A csetepaté október 23-án este indult, amikor a rendőrségre 20 óra 16 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Nagybárkány belterületén az utcán többen verekedtek. Az egyenruhások gyorsan kiderítették, egy 23 éves tari lakos és ismerősei között vita alakult ki, amelynek során ököllel és egy bottal több alkalommal megütött két férfit, akik ennek következtében elestek. Őket három társa elkezdte rugdosni, a férfi pedig lapáttal és ököllel esett a többieknek. Egy 15 éves fiú a verekedés közben egy férfit többször megütött és megrúgott.
A 23 éves férfinek nem ez volt az első afférja aznap: az előbbi balhén kívül 20 éves mátraszőlősi társával megjelent egy háznál a faluban. Egyikük fejészével hadonászott, másikuk pedig egy gáz- és riasztófegyverrel lövést adott le. A rendőrök végül négy férfit fogtak el. Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, súlyos testi sértés bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Egyúttal letartóztatásukra is indítványt tettek – áll a rendőrség tájékoztatásában.