Előfizetés
Fotó: Illyés Tibor / MTI

EB-n a magyar válogatott - a meccs képekben

A magyar válogatott is versenyben volt a maradék négy helyért a jövő nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőjében, amelynek csütörtökön rendezték a döntőit. A Magyarország-Izland mérkőzés pocsékul kezdődött a hazai csapat számára, a vendégek gyorsan vezetést szereztek. Egészen a hajráig úgy tűnt, Izland ezzel a góllal kijut az Eb-re, aztán azonban jött Négo és Szoboszlai, a végjátékban fordított a magyar együttes és a hajrában fordítva 2-1-re legyőzte az izlandi csapatot a Puskás Arénában.

Szerző

Megosztás
Frissítve: 2020.11.13. 09:38
Fotó: Béres Márton / Népszava

Nincs itt semmi látnivaló! - galéria

Este nyolc és hajnali öt óra között életbe lépett az egészségügyi vészhelyzet miatti kijárási tilalom, aki ebben az időszakban közterületen tartózkodik, igazoltatásra számíthat. A "leugrottam kenyérért" és a "csak cigiért szaladok ki" nem jó kifogás, ugyanis szinte minden bezár 19 órakor, úgyhogy csak a kutyával menjen egészségügyi sétára! Esetleg, ha tényleg kénytelen ebben az időszakban az utcán tartózkodni, legyen önnél a munkahelyi igazolása! Ha nem lenne mindez elég, mostantól közterületen is kötelező a maszk viselése, úgyhogy inkább maradjon otthon, ha teheti!

Szerző

Megosztás
Frissítve: 2020.11.12. 10:14
Fotó: Huszár Dávid / Népszava

Megteltek az utcák a kijárási tilalom előtt - Budapest bezár

Az országgyűlés megszavazta a veszélyhelyzet 90 napos meghosszabbításáról szóló törvényt, így szerdától érvénybe léptek a kormányrendeletben meghatározott korlátozások, mint a vendéglátóhelyek bezárása, az este nyolc utáni kijárási tilalom vagy a felsőoktatás digitális munkarendre átállása, a kollégiumok kiürítése. A színművészetisek feladták a blokádot a Vas utcában, de ígérik, hogy folytatják a vészhelyzet végeztével, míg szükségesnek látják. A főváros nappal bőröndös fiatalokkal volt tele, akik kénytelenek voltak elhagyni a kollégiumukat, este pedig a sok kocsmába meghirdetett sörakció miatt voltak dugig a belvárosi utcák, hogy a lezárás előtt még elfogyjon a csapolt sör.

Szerző

Megosztás
Frissítve: 2020.11.11. 11:15