Előfizetés

Frontálisan karambolozott két autó Rákócziújfalunál, két ember meghalt - fotók

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.20. 10:44

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A baleset vasárnap délelőtt, a 442. számú úton történt.
Frontálisan ütközött két autó vasárnap délelőtt a 442. számú úton, Rákócziújfalu határában. A baleset következtében az egyik gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a másik sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.   Frissítés: a másik sofőr kicsivel később, szintén a helyszínen hunyt el. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, 16 órától az adott útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Fának ütközött egy autó Heves megyében, meghalt a sofőr

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.20. 08:20

Fotó: police.hu
A baleset szombat éjszaka a 2417-es úton, Aldebrő és Feldebrő között történt.
Fának ütközött egy autó szombat éjszaka a 2417-es úton, Aldebrő és Feldebrő között. A baleset következtében a járművet vezető férfi a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az eset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy rendszámmal autókázott, az is hamis volt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.19. 19:42
Képünk illusztráció.
Fotó: Shutterstock
A sofőrt természetesen lefülelték, de hiába kérték a rendőrök, nem tudott nekik jogosítványt adni.
Vígjátékokban fordul elő olyan jelenet, mint ami a minap esett meg Somogy megyében. Történt ugyanis, hogy egy 23 éves öreglaki férfi úgy ült autóba, hogy 
az autóján csak elől volt rendszám, hátul viszont nem.

Nem csoda, ha emberünket ezután Marcaliban, az este folyamán megállította egy rendőr, hogy kérdőre vonja. Ekkor derült ki, hogy a rendszám nem is arra az autóra van engedélyezve, ráadásul a sofőrnek még jogosítványa sincsen.  A férfit ezután egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben - áll a rendőrség tájékoztatásában, amely nem tér ki arra, mi motiválta a férfit, hogy így vezessen autót.