Előfizetés

Gyilkosság Esztergomban: egy vízelvezető árokban bukkantak a 68 éves asszony holttestére

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.05.15. 08:33

Fotó: police.hu
Csaknem egy órán belül elfogták a feltételezett tettest.
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették még pénteken H. Lóránt 24 éves szlovákiai férfit, aki a gyanú szerint megölt egy szintén szlovák állampolgárságú nőt – írja a police.hu.  A rendőrségre pénteken nem sokkal este fél hét után érkezett a bejelentés, hogy női holttestet találtak Esztergom külterületén, egy vízelvezető árokban. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján az asszony bűncselekmény áldozata lett. A helyszínre érkező járőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, akit rövid időn belül azonosítottak és csaknem egy óra alatt, a városban el is fogták. A feltételezett tettes ellen emberölés bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás, és letartóztatását is indítványozták.

Lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát: hét jármű karambolozott, többen megsérültek

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.05.15. 06:50

Fotó: police.hu
A forgalmat a 85-ös kilométerszelvénynél, a Komárom és Kisbér csomópontnál terelik le a pályáról.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 89-es kilométerszelvényében, a Győr felé vezető oldalon - írja a police.hu. Az érintett szakaszon 7 gépjármű ütközött össze, melynek során hat személy megsérült. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a pályát teljes szélességében lezárták. A forgalmat a 85-ös kilométerszelvénynél, a Komárom és Kisbér csomópontnál terelik le a pályáról, ahová a 93-as kilométerszelvénynél Concónál lehet visszatérni.

Öt autó ütközött össze az M7-esen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.05.14. 19:20
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember sérült meg.
Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. május 14-én 16 óra 46 perc körül öt autó ütközött össze az M7-es autópályán az érdi lehajtó előtti útszakaszon, a Budapestről kifelé vezető oldalon – írja a police.hu. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember sérült meg. Fél hatkor a rendőrség azt közölte, hogy a balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek, a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt torlódásra kell számítani. A rendőrök a forgalmat a külső sávba terelik. Frissítés: Befejezték a rendőrök a helyszínelést az M7-es autópályán Érdnél történt balesetnél, de továbbra is nagy a torlódás.