homofóbia;Bencsik András;Sajtóklub;sátán;

Bencsik András: a sátán átvette az uralmat Európában

A feketeöves kormánypropagandistának ugyan vannak elképzelései, ki jelenítheti meg a gonoszt és kik szolgálják őt, de pontos neveket nem mondott.

Ugyan Bayer Zsolt nélkül zajlott le a hétfői Sajtóklub adása a Hír TV-n, ugyanakkor így is kellően erős mondatokkal örvendeztette meg a műsor nézőit a fideszes megmondóemberek keménymagja. Természetesen szóba került a kormányoldalon pedofil-ellenesnek hívott, de valójában homofób-törvény is, illetve az ezzel kapcsolatos bírálatok. A Demokrata főszerkesztője ezzel kapcsolatban egy teljesen más, eddig nem használat aspektust vett elő. Bencsik András hívő emberként arra a következtetésre jutott, kell lennie Sátánnak is, ha van Isten. Igazolásképp felidézte, a jézusi imában is benne van az a sor, hogy "szabadíts meg bennünket a gonosztól."

"Úgy tűnik, hogy a sátán átvette az uralmat Európában"- jelentette ki egy erős kanyarral.

Úgy véli, a Gonosz mindent tönkre akar tenni ami a klasszikus, természetes, isteni rendet szolgálja. Kifogásolta azt, hogy "ezek az emberek" homofób törvénynek címkézik a magyar kormány lépését, holott mondhatnák azt is, a gyerekeket szeretnék megrontani.

Majd ezt követően egy hasonlóan erős gondolatmenettel folytatta: 

"Miért akarjátok ezt a civilizációt megrontani!? Nem találtam más kulcsot - és hirtelen azonnal a helyre kerül minden - hogy úgy tűnik, a sátán Európában, Nyugat Európában átvette az uralmat" - fogalmazott.   

Bencsik András szerint teljesen mindegy, ki jeleníti meg a sátánt vagy ki szolgálja ki közvetlenül. Ugyan neki vannak tippjei, de konkrétumokat nem mondott. Ezt követően azt hangoztatta, minden olyan lépésük arra szolgál, hogy akik ragaszkodnak a természetes, normális életvitelhez, azokat meg kel törni.

"El kell venni a magyaroktól a pénzt, ki kell kergetni őket ebből a barakkból... mert ez már egy barakk... egy ilyen ideológiai terror alatt lévő barakk, amit most Nyugat-Európának látunk".

A néhol nehezen követhető okfejtését azzal zárta, mindez azért történik, mert Magyarország ragaszkodik azokhoz a dolgokhoz, amik az elmúlt sok-sok ezer évben az embereket emberré tették.

Egyébként érdemes megjegyezni, hogy Bencsik András 1986-ban a Népszabadság - az MSZMP akkori központi lapjának – Pártélet rovatában közölt cikkeket Érzelmi Kötődés címen a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról és lehetőségeiről.

(A cikkben idézett gondolatmenet az alábbi videóban 25:12-től hallgatható meg - a szerk.)