futball;MLSZ;Csányi Sándor;

Csányi Sándor a páholyba invitálja Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást

"A futball ugyanis mindenkié! Legyen kormánypárti, ellenzéki, bizonytalan vagy bármilyen szavazó, gondoljon bármit is a világról, mindenkit szívesen látunk a mérkőzéseken" - írja közleményében a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetője.

"A politikát figyelő állampolgárként időnként szórakoztatónak, de alapvetően azért nagyon elkeserítőnek tartom a negatív kampányra építő politikai kommunikációt. A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőjeként viszont mindent meg is fogok tenni azért, hogy a futball kimaradjon ezekből a politikai küzdelmekből" - áll Csányi Sándor közleményében

Az MLSZ vezetője határozottan arra kéri a politikusokat, hogy "a magyar futballt ne használják fel politikai harcaikban, ne próbálják megosztani a közönségünket, a magyar szurkolókat. Mint írja, a magyar futballnak minden támogatásra és minden támogatóra szüksége van, pártállástól függetlenül, talán csak azokra nincs, akik ezt nem értik meg.

Csányi Sándor hangsúlyozza: politikust szívesen lát a nézőtéren, bármelyik párt tagjai is legyenek. 

"Egyben jelzem, hogy a magyar csapat következő hazai mérkőzésére személyesen hívom meg Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is"- zárja közleményét Csányi Sándor.

Legutóbb Budai Gyula üzent Karácsony Gergelynek és Fekete-Győr Andrásnak "és a többi libernyáknak, aki kamuból járnak ki a nemzeti 11 meccseire, hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire!"