Bencsik András;Sajtóklub;

Bencsik András szerint paradicsomi létállapotok vannak Magyarországon, de az ellenzék katasztrófát okozhat

A feketeöves kormánypropagandista szerint katasztrófa jön, ha az általa sátáni szörnyetegnek titulált Gyurcsány a hatalom közelébe kerül.

Hétfő este ismét a megszokott kocsmai hangulatban ült össze a fideszes megmondóemberek B-közepe, hogy eszmét cseréljenek a világ dolgairól. Természetesen terítékre került Orbán Viktor napirend előtti felszólalása és az abban bejelentett kormányzati intézkedések. 

"Nehéz lehet az ellenzéknek, amikor a tényekkel kell hadat vívni" - vágott bele mondandójába a Demokrata főszerkesztője. Bencsik András emlékeztetett: túl vagyunk egy nagyon hosszú járványon, melynek során mérsékelten tudott működni az ország. Ehhez képest, a jó stratégiának köszönhetően "őrületes" pénzügyi tartalékokat sikerült felhalmozni, valahogy "nem lopódtak el el ezek a százmilliárdok", így az állampolgárok hajszálpontosan fogják érzékelni, hogy ez az ország nagyszerűen működik - jelentette ki. Kiemelte, hogy több társadalmi csoport is olyan mértékű támogatást kap a talpraálláshoz, "ami szerintem még Magyarország történelmében nem fordult elő." 

"Még messze vagyunk az igazi kampány kezdetétől, de nem árt tudni, hogy ez a paradicsomi létállapot ez csak addig tart, amíg ezek a futóbolondok, élükön ezzel az egészen diabolikus szörnyeteggel, Gyurcsánnyal, nem kerülnek a hatalom közelébe, mert onnantól kezdve itt katasztrófa lesz"

- fejezte be eszmefuttatását Bencsik András.

Az idézett rész az alábbi videó elején, 1:50-től tekinthető meg.