Karácsony Gergely;lakásfelújítás;Deutsch Tamás;

Deutsch szerint akinek egy kiégett villanykörte kicserélése meghaladja a képességeit, annak hogy jut eszébe Budapest felújítása?!

A Fidesz EP -képviselője szerint ennek eredménye csak "ilyen gigakáosz" lehet.

»Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.« – olvashatjuk Karácsony Gergely magyarázkodását a fővárosi dugók miatt egy sok millió forintos plakátkampány hirdetésein. Legyünk nagyvonalúak és fogadjuk el egy pillanatra a propaganda modoros metaforáját kiindulópontnak: egy lakásfelújítás (a saját otthonunk) is tényleg komoly feladat, hát még »a közös otthonunk« (Budapest) bonyolult beruházásainak megvalósítása" - írta szerda esti Facebook-bejegyzésében a Fidesz EP-képviselője.

Deutsch Tamás ezt követően felidézte Karácsony Gergely korábbi nyilatkozatait, melyekben a főpolgármester állítólag arról elmélkedett, hogy ő bizony még egy villanykörtét sem tud kicserélni (és láthatóan egy konyhai lámpát sem képes felszereltetni).

Na most ha valaki nemhogy egy lakásfelújítást nem tud megszervezni, hanem a saját bevallása szerint még egy kiégett villanykörte kicserélése is meghaladja a képességeit, akkor hogy a búbánatban jut eszébe, hogy Mekk Elekként a „közös otthonunk felújítását” képes lenne megcsinálni? - tette fel kérdését.

"Ez a kimódolt hirdetési szöveg, szándéka ellenére, tökéletes pontossággal mutatja meg, hogy a Főpolgármester kontársága vezetett a budapesti közlekedés összeomlásához. Mert ugye „Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.” De ha a közös otthonukban a felújítást egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontár irányítja, akkor annak csak ilyen gigakáosz lehet a vége. Ennyi"

- zárta bejegyzését Deutsch Tamás.