Hír TV;Bencsik András;Sajtóklub;

Bencsik András: előfordulhat, hogy kerítést kell emelni valahol a Kelet és Nyugat határán

A kormánypropagandista szerint azért mert Nyugat-Európában lesznek országok melyek „már nem menthetők meg“.

A lengyel-belorusz határon kialakult válsághelyzet is terítékre került a Hír TV Sajtóklubjának hétfő esti adásában. A fideszes megmondóemberek hosszasan szidták az Európai Uniót is.

Bayer Zsolt például arra jutott, hogy a „brüsszeli idióták“ kapcsán teljesen felesleges racionális kérdéseket felvetni. Ezt követően arról elmélkedett, hogy mi történik akkor, ha „győz az elmebaj“ vagyis a legszélsőségesebb „idióta, sötétzöld, liberális, kretén, anarchista, komcsi“ álláspont az EU-ban és hirtelen lebontják a schengeni határok mentén található védelmi kerítéseket. Számításai szerint ebben az esetben egymilliárd afrikai és ötszáz millió közel-keleti fog érkezni. „Akkor mi a szart fognak csinálni? Mit fognak mondani? Hogy »bocs, mégse tudjuk megcsinálni«, vagy azt mondják, hogy »na végre, ez a Kánaán«? (...) És ha ők ezt szeretnék, akkor, mi a tökömért nem költözik Kenyába az összes barom állat, ha ő ezek között érzi jól magát?“ - sorolta dühödten kérdéseit azoknak, akik erről beszélnek Brüsszelben. Megjegyezte, a bevándorlók ugyanis Európa fehér lakosságát söprik el.

„Nyugat-Európában lesznek olyan országok, amelyek valószínűleg már nem menthetők meg és lehet, hogy majd arrafelé is kerítést kell építeni a Kelet és Nyugat határán, valahol Közép-Európában“

- reagált az elhangzottakra Bencsik András.

A Demokrata főszerkesztője szerint azon is el kell gondolkodni, Európának miért fűződik ilyen „rohadt“ nyomós érdeke, amiért mindent megtesz annak érdekében, hogy közvetlen szomszédjaival kvázi háborús viszony teremtsen. Úgy véli, mindez egy olyan „haldokló birodalom érdekében“ történik, melynek „főnöke azon túl, hogy fingik, mást nem tud produkálni“ - utalt eszmefuttatásának végén az Egyesült Államokra és Joe Bidenre. 

(A fent idézett gondolatmenet az alábbi videóban 31:21-től tekinthető meg - a szerk.)