halálos fenyegetés;Jámbor András;Szikra Mozgalom;

2023-07-12 14:37:00

„Rövidesen randa véged lesz” - Halálosan megfenyegették Jámbor Andrást

A nyomaték kedvéért jelezték, hogy „már igen közel” vannak. 

Halálosan megfenyegettek egy durva, antiszemita, „Betyárok” aláírással ellátott, kézzel írt levélben. Ezért feljelentést teszek. A levél tartalma egyértelműen kapcsolódik ahhoz a lejáratókampányhoz, amit a Fidesz és médiája ellenem és a Szikra közössége ellen folytat - közölte Facebook-oldalán a Párbeszéd-Zöldek országgyűlési képviselője.

Jámbor András azt hangoztatta, egy olyan pedofilügybe akarják őt most belekeverni, amelyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kimondta, nem érintett egyetlen Szikra tag sem, és nem is nyomoztak egyetlen tagjuk ellen sem. Nem jó érzés ilyen halálos fenyegetést kapni, kétgyermekes apaként pláne vérfagyasztó - tette hozzá. Úgy véli, hogy a Fidesz frakcióvezetője azért támadja őt hazugságokkal, mert nem bírják elviselni, hogy Józsefvárosban a választók már kétszer utasították el a jelöltjüket. Kár Kocsisék erőfeszítéséért: hiába a bosszú, a hazugságok özöne, a józsefvárosiak mindent tudnak róluk, ezért nem támogatták őket eddig, és ezért nem fogják támogatni őket a jövőben sem - jelentette ki Jámbor András.

A homofób és antiszemita levélben többek közt azt kifogásolták, hogy az ellenzéki politikus bent ül a Parlamentben, holott bizonyos történelmi időkben elkülönítették és száműzték a hozzá hasonló „buzi selejteket”, hogy ne mérgezzék az úgynevezett „egészséges” társadalmat. 

- fogalmazott az ismeretlen levélíró.