Margit híd;balettművész;Magyar Állami Operaház;öngyilkossági kísérlet;

2023-08-13 08:31:00

Fel akart mondani az Operaházban a balett-táncos, aki leugrott a Margit hídról

A férfi mentális okokra hivatkozott.

Amint arról - az Index információ alapján - lapunk is beszámolt, életveszélyes állapotban vitték kórházba a Magyar Állami Operaház egyik balett-táncosát, aki pénteken a mélybe vetette magát a Margit hídról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint rendőri intézkedést nem kívánt az incidens, vizsgálatot sem indítottak.

A portál most azt írjahárom barátja is vele volt, mikor a híd közepén, a Margit-sziget bejáratánál a férfi minden előjel nélkül fent termett a korláton, majd a mélybe vetette magát.

Úgy tudják,

Valószínűleg szakítottak a párjával, mivel az visszautazott Oroszországba. Többen marasztalták, viszont semmilyen támogatást nem kapott.

Vasárnap reggel tájékoztatta a történtekről a balettigazgató az Operaház társulatát. Mindenkit megviselt az eset, a művészek borzalmas lelkiállapotban vannak, mégsem engedték őket haza a próbákról. A portál szerint egyikük, aki épp egy címszerepre készült, le is sérült.


Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.