polgármester;visszaélés;Bácsszőlős;

Kiköltözött a háziorvos uniós pénzből felújított szolgálati lakásából a bácsszőlősi fideszes polgármester, aki állítólag hülyézett is a testületi ülésen

Több helybélinek nincs véleménye, mivel vannak nagyobb problémák is ennél. 

Visszaköltözött a számára kijelölt lakásba Bácsszőlős fideszes polgármestere - derült ki az RTL Híradójából.

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, hogy az apró határmenti falu azzal került be a hírekbe, hogy az első embere, Szarvas Róbert Norbert beköltözött a falu uniós támogatásból felújított, de üresen álló orvosi szolgálati lakásába. Az ügyben hivatali visszaélés miatt indult nyomozás. 

A fideszes polgármester korábban azzal indokolta döntését, hogy addigi lakásában rossz volt a kémény. A helyieket viszont nem igazán kavarta fel az eset. „Nem ez a legnagyobb probléma, hogy a polgármester úr ott lakik, mert mondjuk azzal még éppen se engem, se a másikat szerintem úgymond nem károsította meg. Vannak ettől sokkal nagyobb problémák” - fogalmazott az egyik asszony.

Egy másik férfi pedig azt mondta, nincs erről semmi véleménye, mivel a faluban a polgármester mindenkinek segít, így nem tud róla rosszat mondani. A négyfős képviselőtestület ellenzéki tagjai szerint a fideszes polgármester illegálisan lakott a szolgálati lakásban. Ezt többször jelezték is neki, hiába. „Természetesen le lettünk ócsárolva, hogy mi hülyék vagyunk, úgy sem tudunk ellene tenni semmit” - nyilatkozta Molnár Zsolt független képviselő. 

Szarvas Róbert Norbertet az RTL hiába kereste: sem ő, sem a rendőrség nem kívánt nyilatkozni az ügyben.