gyermek;haláleset;Kapuvár;édesanya;

Tragédia, holtan találtak egy nőt és egy gyermeket Kapuváron

A rendőrség büntetőeljárást indított. Sajtóhír szerint elfogtak egy gyanúsítottat.

Egy kapuvári családi házban holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket – írja a police.hu. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjába szerdán 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés a tragédiáról.

A történtekről egyelőre bővebb információt nem közöltöltek, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A kisalfold.hu saját forrásokra hivatkozva azt írta, hogy kettős gyilkosság történt; anya és lánya lehet az áldozat. Úgy tudják, a bűncselekményt Kapuváron, a gartai városrészben a Wesselényi utcában követték el, egy olyan házban, amelyben hat évvel ezelőtt hasonló tragédia történt. Akkor egy fiatal lányt fojtott meg a barátja. Információik szerint most a lány testvére és kislánya lett gyilkosság áldozata. A kicsi még négy éves sem volt.

A Blikk úgy tudja, szülei házánál fogták el K. Krisztiánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte korábbi párját, Sz. Veronikát és közös, 3 és fél éves kislányukat, Dominikát. Veronika három héttel ezelőtt költözött vissza a házba, miután összevesztek volt párjával.